αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑForbes: 4 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να βάζεις στο βιογραφικό σου

Forbes: 4 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να βάζεις στο βιογραφικό σου

Ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου επικρατεί η υψηλή ανεργία, είναι δεδομένο πως όταν ανοίγει μια καλή θέση εργασίας, τα βιογραφικά που καταφθάνουν είναι πολλά. Οκ, ένα βιογραφικό δεν αρκεί από μόνο του για να σε οδηγήσει σε μια θέση εργασίας. Από την άλλη, όπως λένε πολλοί, ένα βιογραφικό αρκεί για να σε καταστρέψει σε μια διαδικασία πρόσληψης.

Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγεις. Το Forbes παραθέτει 4 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να βάζεις στο βιογραφικό σου. Αρκετά από αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιείς κι εσύ.

1# Γκλάμουρ σχεδιασμός. Αν δεν είσαι designer ή κάτι τέτοιο, δεν χρειάζονται υπερβολές και φανταχτεροί σχεδιασμοί. Πόνταρε στην απλότητα.

2# Οι στόχοι σου. ΟΚ, μπορείς να τους έχεις και να τους κρατήσεις για εσένα. Ο υποψήφιος εργοδότης δεν ενδιαφέρεται τόσο για αυτά που θες να κάνεις, αλλά για αυτά που ήδη έχεις κάνει. Και είναι οι αποδείξεις για το πόσο καλός είσαι στην δουλειά.

3# Λάθος φωτογραφία. Το βιογραφικό είναι για επαγγελματική χρήση. Φρόντισε η φωτογραφία που θα βάλεις να είναι επίσης επαγγελματική.

4# Λάθος links. Είναι καλό να βάλεις Links στο βιογραφικό σου, τα οποία πιθανότατα θα παραπέμπουν σε κάποια δείγματα δουλειάς. Αλλά πολλές φορές, υπάρχουν σε βιογραφικά διάφορα links που είτε είναι παλιά, είτε δεν λειτουργούν. Και αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =