αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: Πως θα βρεις τους πρώτους 10 πελάτες για το business project σου

Forbes: Πως θα βρεις τους πρώτους 10 πελάτες για το business project σου

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν ένα δικό τους project. Ακόμα και από το δωμάτιο του σπιτιού τους. Παράλληλα με την πρωινή δουλειά τους.

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα 25 παράλληλα projects που μπορείς να ξεκινήσεις με μηδέν αρχικό κεφάλαιο, σύμφωνα με το Forbes.

Αλλά κάπου εκεί έρχεται το ερώτημα: Οκ, ξεκίνησα. Τώρα πως θα βρω τους πρώτους πελάτες μου; Το Forbes εξηγεί πως θα βρεις τους πρώτους 10 πελάτες:

Για να πετύχετε την αρχική ροή πελατών χρειάζεται να χτίσετε το προφίλ σας. Μελετήστε την αγορά, προσπαθήστε να κατανοήσετε τι χρειάζονται οι πιθανοί πελάτες σας και προσδιορίστε με σαφήνεια την… προσφορά που θα κάνετε σε αυτούς. Ξεκινήστε δημιουργώντας μια ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να δείξετε την εμπειρία σας και να συνδεθείτε με μελλοντικούς πελάτες.

Δημιουργήστε περιεχόμενο σχετικό με την τεχνογνωσία σας με συνέπεια. Αλληλεπιδράστε και συνεργαστείτε με άλλους σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη.

Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε προσφέροντας δωρεάν δοκιμές ή δείγματα του προϊόντος/ υπηρεσίας σας, για να κερδίσετε την αρχική έλξη. Στόχος είναι αυτοί οι πελάτες να ενθουσιάζονται με τις υπηρεσίες σας και να μοιραστούν τη θετική τους εμπειρία, από στόμα σε στόμα. Μπορείτε επίσης να τους ζητήσετε να σας δώσουν συστάσεις, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε περισσότερους πελάτες και τελικά να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να συνεχίσετε τη δικτύωση, αυτοπροσώπως και διαδικτυακά, και να δοκιμάζετε τι λειτουργεί με βάση τα σχόλια που λαμβάνετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eleven =