αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑForbes: Η Ελλάδα σύντομα θα έχει το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης

Forbes: Η Ελλάδα σύντομα θα έχει το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης

«Οι επισκέπτες της Αθήνας στην Ελλάδα θα μπορούν σύντομα να προσθέσουν έναν ακόμη προορισμό στη λίστα όσων πρέπει να δουν: Το Ελληνικό, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης, διπλασιάζοντας ουσιαστικά την ποσότητα πρασίνου στην Αθήνα». Με αυτά τα λόγια το Forbes κάνει αναφορά στην Ελλάδα, ως σημαντικό τουριστικό προορισμό, αναδεικνύοντας το Ελληνικό.

«Η Ελλάδα είναι ένα έθνος στολισμένο με μνημειακά αξιοθέατα και αρχαία κλασικά, οπότε είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάτι νέο σε αυτό το προπύργιο αρχαιοτήτων, αλλά το Ελληνικό έχει πολλά νέα να προσφέρει στους επισκέπτες» γράφει το Forbes.

https://imageio.forbes.com/specials-images/imageserve/6532c77e75074e9d2bf33af8/5R33-RGA-BLM-VSM-234-XX-00001-A/960x0.jpg?format=jpg&width=1440

Εκτός από ένα παράκτιο πάρκο 500 στρεμμάτων, στην ανάπτυξη θα ενταχθούν ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Mandarin Oriental , οικιστικός πύργος 50 ορόφων, δύο εμπορικά κέντρα, ένα αθλητικό συγκρότημα, καζίνο και μια μαρίνα που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί μεγάλα γιοτ. Μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αθήνας και μόλις 20 λεπτά από την Ακρόπολη και το κέντρο της Αθήνας, «η αναβίωση της ελληνικής ακτογραμμής από το Ελληνικό υπόσχεται να μεταμορφώσει τη Ριβιέρα της Αθήνας».

Αφού αναλύει ολόκληρο το project, το Forbes τονίζει ότι οι ανυπόμονοι μπορούν να επισκεφθούν το Ellinikon Experience Center and Park , το οποίο προσφέρει μια μικρή δόση του επερχόμενου έργου με διαδραστικές οθόνες και χαρακτηριστικά, όπως κήπο ζεν, υδάτινο λαβύρινθο και παιδική χαρά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =