αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: Γιατί οι άνθρωποι με χιούμορ, είναι τελικά οι καλύτεροι εργαζόμενοι

Forbes: Γιατί οι άνθρωποι με χιούμορ, είναι τελικά οι καλύτεροι εργαζόμενοι

Οι προσλήψεις είναι ένα βασικό κομμάτι μέσα σε μια επιχείρηση. Και είναι ένα από τα μεγάλα άγχη που έχουν οι CEOs και οι Managers. Αν προσλάβεις τους σωστούς ανθρώπους, θα δεις πιθανότατα το project σου να αναπτύσσεται. Σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα έρθει η αποτυχία συνολικά. Και ενώ έχουμε γράψει πολλά άρθρα για το πως μπορείς να βρεις τους κατάλληλους εργαζομένους ή τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις σε μια job interview, τώρα θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όπως σημειώνει σε άρθρο του το Forbes, υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να αναζητάς σε έναν εργαζόμενο: Είναι η αίσθηση του χιούμορ. Είναι κάτι που μάλλον οι περισσότεροι HR Managers παραβλέπουν, αλλά φαίνεται να παίζει την δική του σημασία. Εδώ είναι οι 3 λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι με χιούμορ είναι τελικά οι καλύτεροι εργαζόμενοι.

1# Έχουν αυτοεπίγνωση: Οι άνθρωποι με χιούμορ δείχνουν να έχουν αυτοεπίγνωση. Και μπορούν να δουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Στην συνέχεια κάνουν τις σκέψεις τους και προχωρούν σε πράξεις. Ότι δηλαδή θέλει μια εταιρία.

2# Έχουν ενσυναίσθηση: Συνήθως όσοι έχουν χιούμορ, έχουν επίσης έντονο το στοιχείο της ενσυναίσθησης. Μπορούν εύκολα να «συνδεθούν» με ένα άλλο άτομο, να καταλάβουν το πως νιώθει και κάπως έτσι δημιουργούν καλές ανθρώπινες σχέσεις.

3# Καταπολεμούν το άγχος: Το χιούμορ είναι ένας τρόπος για να καταπολεμήσεις το άγχος. Δεν έχει σημασία αν συμμετέχετε σε μια startup ή μια εταιρεία Fortune 500- είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν αγχωτικές καταστάσεις. Θες άτομα στην ομάδα σου που θα μπορούν να μειώσουν το άγχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =