αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: Αυτός ο 9χρονος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber για το 2020. Κέρδισε 29,5 εκατ. δολάρια

Forbes: Αυτός ο 9χρονος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber για το 2020. Κέρδισε 29,5 εκατ. δολάρια

Κάποιοι ίσως τον θυμάστε από πέρυσι. Να που τον ξανά συναντάμε και φέτος. Ο Ryan Kaji είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber για το 2020, σύμφωνα με το Forbes. Μέσα σε μια χρονιά κατάφερε να βγάλει 29,5 εκατ. δολάρια. Πέρυσι είχε βγάλει συνολικά 26 εκατ. δολάρια, όπως γράφαμε τότε σε άρθρο μας.

Και το 2020 συνέχισε να κάνει… αυτό που ξέρει πολύ καλά: Να ανοίγει παιχνίδια μπροστά στην κάμερα. Να τα δοκιμάζει και να λέει τις εντυπώσεις του.

Ο μικρός -και πιθανώς και οι γονείς του- αντλούν μόνο ένα μέρος του εισοδήματός τους από το YouTube. Κερδίζουν τα περισσότερα χρήματά τους από συμφωνίες αδειοδότησης σε επώνυμα προϊόντα “Ryan’s World” που πωλούνται σε εμπόρους λιανικής όπως η Amazon, η Target και η Walmart. Η σειρά περισσότερων από 5.000 προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει φιγούρες, σακίδια πλάτης, είδη διακόσμησης, μάσκες, οδοντόκρεμα και άλλα, πραγματοποίησε πωλήσεις 200 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι.

Πλέον ο 9χρονος έχει 27,7 εκατομμύρια subscribers στο κανάλι του. Και τα βίντεο του συνεχίζουν να παίρνουν πολλά views.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 17 =