αρχικηVIRALForbes: Αυτά είναι τα 10 μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς στην Ελλάδα

Forbes: Αυτά είναι τα 10 μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς στην Ελλάδα

Τους 10 κορυφαίους Ελληνικούς προορισμούς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς προτείνει το περιοδικό Forbes στους αναγνώστες του.

Από την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει η Αθήνα, «η πόλη όπου γεννήθηκε η δημοκρατία», σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου Antony Grant, ο οποίος προτείνει ως μέρη επίσκεψης την Ακρόπολη, την αρχαία αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης και βόλτα στα πιο γραφικό σοκάκια της πρωτεύουσας: Μοναστηράκι και Πλάκα, αλλά και το Κολωνάκι.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η λίμνη Βουλιαγμένης, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές και την ιστορία της πόλης.

Τέταρτος προορισμός είναι η Μήλος, η οποία εκτός από την Αφροδίτη της Μήλου, είναι γνωστή και ως προορισμός για ταξίδια του μέλιτος. Ακολουθεί η Πάρος, η Κρήτη, την οποία ο αρθρογράφος χωρίζει σε δύο κατηγορίες, νότια και βόρεια και 8η βρίσκεται η Κάρπαθος, το πιο τουριστικό νησί των Δωδεκανήσων.

Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνει το νησί των Φαιάκων, η Κέρκυρα καθώς και το λεκανοπέδιο Αττικής, με αναφορά στα Λιμανάκια, τη Βάρκιζα και το Σούνιο.

Πηγή: CNN Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − eight =