αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFlud: Μια εφαρμογή ιδανική για να κατεβάζεις torrents στο κινητό σου

Flud: Μια εφαρμογή ιδανική για να κατεβάζεις torrents στο κινητό σου

Στο desktop πιθανότατα θα γνωρίζεις το μtorrent, αλλά στο Android παρότι υπάρχει αντίστοιχο app, οι δύο clients που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Flud και ο tTorrent. Το τεχνολογικό site Techvalue.gr, έχει δοκιμάσει τις δύο εφαρμογές και προτείνει τον Flud.

Ο Flud έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του Torrent App για Android που χρειάζονται. Από τα βασικά, όπως υποστήριξη για magnet links, μέχρι και πιο εξεζητημένα, όπως encryption, και όλα αυτά διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση χωρίς περιορισμούς. Κάτι που δεν συνηθίζουν άλλοι clients στις δωρεάν εκδόσεις τους για Android.

Επιπλέον, καθώς μιλάμε για κινητή συσκευή, υπάρχει και η πολύτιμη επιλογή για κατέβασμα μόνο μέσω WiFi, έτσι ώστε να μην καταναλώσεις όλο τα πακέτο data κατά λάθος. Στην τελευταία έκδοση μάλιστα προστέθηκε και ένα ακόμα χρήσιμο χαρακτηριστικό, η δυνατότητα να ψάχνεις για torrents απευθείας μέσα από την εφαρμογή.

Ο Flud έχει αναβαθμιστεί σε Material Design. Επίσης υπάρχει και Dark Theme που εξυπηρετεί ιδιαίτερα όσους έχουν συσκευές με AMOLED οθόνες, ενώ υποστηρίζει και TabletUI. Όλα αυτά σε έναν δωρεάν client που απλώς υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Κάτι αρκετά ευχάριστο, αφού δεν μειώνονται οι δυνατότητες της εφαρμογής, όπως είπαμε και παραπάνω, για χάρη κάποιων in-app purchases. Αντ’ αυτού, αν θέλεις να στηρίξεις τον developer, μπορείς να κατεβάσεις την Ad-free έκδοση που κοστίζει €2,13. Μπορείς να κατευθυνθείς στο Play Store και να κατεβάσεις την δωρεάν έκδοση του Flud ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =