αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFlexi-Wheels: H εταιρία από τη βόρεια Ελλάδα που φτιάχνει καταστήματα… με ρόδες

Flexi-Wheels: H εταιρία από τη βόρεια Ελλάδα που φτιάχνει καταστήματα… με ρόδες

Μια βορειοελλαδίτικη εταιρία καινοτομεί αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει στα μέτρα σας ένα κινητό κατάστημα. Πρόκειται για τη Flexi-Wheels η οποία στο αμαξοστάσιο, έκτασης 1000 τ.μ που έχει Αμισιανά Καβάλας, μετατρέπει οχήματα σε μαγαζιά σε…ρόδες.

Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό του οχήματος, τη δημιουργία του, την έκδοση άδειας ακόμη και την άδεια λειτουργίας.

Πρωτοπορούμε στο κομμάτι των κινητών καταστημάτων, αναφέρει στο Typosthess.gr Λάζαρος Πολυχρονόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρίας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ιδέα που έχει έρθει από το εξωτερικό και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά. Είναι κάτι που το είδαν στο εξωτερικό και κίνησαν όλες τις διαδικασίες για να πάρουν τις κατάλληλες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία.

Ειδικότερα, η εταιρεία flexi-wheels εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση κάθε είδους κινητών καταστημάτων, αυτοκινουμενων και ρυμουλκούμενων, με πλήρη εξοπλισμό. Τα «κινητά καταστήματα της διαθέτουν ISO, έγκριση τύπου οχήματος «όχημα ειδικής χρήσης- ειδικού σκοπού» όπως επίσης και ευρωπαϊκή έγκριση τύπου από τον οργανισμό TUV Austria Hellas.

Μπορεί να δημιουργηθεί κινητό κατάστημα για τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά, αλλαντικά, είδη παντοπωλείου κ.ά), για καφέ χυμούς και σνακ, κινητό ψητοπωλείο και γκουρμέ κουζίνας, ρούχα, κινητό κατάστημα για γλυκά και παγωτά και άλλα προϊόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + eighteen =