αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFirst Lego League: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

First Lego League: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής

Το Xanthi TechLab και η eduACT για δεύτερη χρονιά με τη συνεχόμενη υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας, συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα “S.T.E.A.M. Yourself with FLL. ΤοSteam (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics – S.T.E.A.M.) καταφέρνει και συνδυάζει τα πεδία αυτά σε μια λέξη, ή καλύτερα σε μια ιδέα. Σε ένα πρόγραμμα για νέους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.

Εξερευνώντας το πολιτισμικό και τεχνολογικό γίγνεσθαι, και την καινοτομία στις πτυχές της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες μεταλαμπαδεύουν τα όσα κέρδισαν στους επόμενους, κοινωνώντας την γνώση. Ποιο είναι κέρδος; Όταν λοιπόν η επιστήμη, η τεχνολογία, η μηχανική, οι τέχνες και τα μαθηματικά γίνονται το μέσο τότε ο σκοπός και τα οφέλη δεν έχουν τέλος. Διασκέδαση, δημιουργία, κριτικές ικανότητες και νέες δεξιότητες θα είναι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος, το οποίο υποστηρίζεται από την eduACT, την οργάνωση που διεξάγει τον διαγωνισμό FLL στην Ελλάδα.

To Κέντροο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης υποστηρίζουν σημαντικά τη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά και μάλιστα για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν παιδιά και από το Ειδικό Σχολείο Ξάνθης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να γίνουν νέοι ηγέτες και καινοτόμοι. Στις 21 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ “Φίλλιπος Αμοιρίδης”, στην Ξάνθη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =