αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑFinancial Times: Η Optima Bank καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023

Financial Times: Η Optima Bank καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023

Την ανακήρυξή της ως η «Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023» από τους Financial Times και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του The Banker ανακοίνωσε η Optima Bank.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί αναγνώριση της ακλόνητης δέσμευσης της Optima bank σε μία διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία. Μια φιλοσοφία που τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και θέτει ως στόχο την παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της τράπεζας, τα εντυπωσιακά της οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και οι πολλαπλές καινοτομίες της, ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύονται από έναν κορυφαίο ειδησεογραφικό οργανισμό με πολύχρονη παρουσία στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά, επισημαίνεται ακόμα στο δελτίο.

Το περιοδικό «The Banker», με παρουσία 90 χρόνων στο τραπεζικό ρεπορτάζ και γνωστό για τις αναλύσεις του αναφορικά με τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο, αξιολόγησε σε βάθος τα τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, για να εντοπίσει εκείνα που έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό. Τα σπουδαία επιτεύγματα της Optima bank και σε αυτούς τους τομείς, την έφεραν στο προσκήνιο, κερδίζοντας την τιμητική διάκριση «Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 4 =