αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFeels: Ένα νέο dating app που θυμίζει TikTok και μπορείς να δημιουργείς περιεχόμενο

Feels: Ένα νέο dating app που θυμίζει TikTok και μπορείς να δημιουργείς περιεχόμενο

Τα dating apps έχουν «εκτοξευτεί» στην εποχή των lockdowns. Και όλο αυτό το τοπίο δημιουργεί τις συνθήκες για να βγουν και νέες προσπάθειες στην επιφάνεια. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Feels. Ένα νέο dating app, που μοιάζει εμφανισιακά με το TikTok. Και είναι… made in France.

«Τα τελευταία 10 χρόνια, υπήρξε μικρή καινοτομία στον κλάδο», λέει ο συνιδρυτής και CEO της startup, Daniel Cheaib. «Ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι καταργούν την εγκατάσταση εφαρμογών γνωριμιών είναι ότι είναι βαρετές. Όλα τα προφίλ φαίνονται τα ίδια και αισθανόμαστε ότι σερφάρουμε σε έναν κατάλογο» συμπληρώνει.

Τι διαφορετικό κάνει η εφαρμογή Feel; Θέλει να ξεφύγει από την λογική που έχουν τα παραδοσιακά dating apps, στα οποία ο χρήστης απλά… κάνει swap στα προφιλ και πάει παρακάτω. Για να φτιάξεις προφίλ στο Feel θα σου πάρει περίπου 15 λεπτά, όπως λένε οι δημιουργοί του. Στη συνέχεια οι χρήστες που ολοκληρώνουν την εγγραφή μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο, να προσθέσουν κείμενο και αυτοκόλλητα, να μοιραστούν φωτογραφίες, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και άλλα.

Ετσι ο καθένας μπορεί να δει το περιεχόμενο που ανεβάζεις, τα ενδιαφέροντα σου και άλλες πληροφορίες για εσένα. Όπως σημειώνεται και στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής, στόχος είναι να δημιουργηθούν «Anti-boring profiles».

A screenshot of the app Feels

Αν και πρόκειται για ένα νέο project, η startup έχει ήδη «σηκώσει» χρηματοδότηση 1,1 εκατ. ευρώ, όπως σημειώνει το TechCrunch.

Η εταιρεία θέλει να φτάσει το 1 εκατομμύριο χρήστες έως το τέλος του έτους με μεγάλη έμφαση στη Γαλλία προς το παρόν. Διαθέτει 100.000 χρήστες αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων, η Feels άρχισε να προσφέρει premium συνδρομή για όποιον/α θέλει να ξεκλειδώσει περισσότερες λειτουργίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + eighteen =