αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑFedex Express: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου FICP

Fedex Express: Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου FICP

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου της FedEx Express, θυγατρικής της FedEx Corp. είναι πλέον διαθέσιμη για πελάτες σε 24 χώρες της Ευρώπης με σύνδεση σε 47 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα σε 10 αγορές το 2021, η υπηρεσία FedEx International Connect Plus (FICP) διατίθεται πλέον σε 14 ακόμη χώρες: Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Τσεχική Δημοκρατία και Φινλανδία.

Μία υπηρεσία όπως η FICP επιτρέπει στους πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ευρώπη και στο εξωτερικό, συνδέοντάς τους με το 99% σχεδόν του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν πλέον να στέλνουν τα προϊόντα τους στους διαδικτυακούς αγοραστές σε 1-3 ημέρες για την Ευρώπη, σε 3-4 ημέρες για τη Βόρεια Αμερική και σε 3-5 ημέρες για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και τον υπόλοιπο κόσμο** με ελκυστικές τιμές, βελτιώνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά.

Η υπηρεσία συνδυάζει την αξιοπιστία των διεθνών παραδόσεων προκαθορισμένης ημερομηνίας με την τελωνειακή εξειδίκευση και τις δυνατότητες παρακολούθησης της FedEx. Οι πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν επίσης να στέλνουν ειδοποιήσεις, ενώ οι αγοραστές έχουν την ευελιξία να αλλάζουν την ημέρα και την τοποθεσία των παραδόσεων μέσω του FedEx Delivery Manager®, που παρέχει ορατότητα, μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία για τις παραγγελίες τους μέσω διαδικτύου.

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία FICP στη διεύθυνση https://www.fedex.com/el-gr/shipping/rates/ficp-rates.html.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =