αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Favorites»: Η νέα λειτουργία του Facebook που θα σου επιτρέπει να μοιράζεσαι περιεχόμενο με συγκεκριμένους φίλους

«Favorites»: Η νέα λειτουργία του Facebook που θα σου επιτρέπει να μοιράζεσαι περιεχόμενο με συγκεκριμένους φίλους

Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που θα αγαπήσουν την νέα λειτουργία που δοκιμάζει το Facebook. Πρόκειται για το «Favorites». Μέσα από αυτή την λειτουργία θα μπορείς να μοιράζεσαι περιεχόμενο μόνο με έναν στενό κύκλο φίλων.

Πρόκειται κάτι παρόμοιο με τη λειτουργία «Close Friends» («Στενοί Φίλοι») του Instagram, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα the verge. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέπεται στον χρήστη του κοινωνικού μέσου να ορίσει χειρονακτικά ορισμένους φίλους που θα βρίσκονται στον εσωτερικό του κύκλο. Στη συνέχεια, κάθε φορά που θα αναρτάται ένα story ή μια φωτογραφία που θέλει ο χρήστης να μοιραστεί, χρησιμοποιώντας το Messenger, θα παρουσιάζεται στα άτομα που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα.

Το «Favorites» αναφέρεται ως μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μοιράζονται περισσότερα στο Facebook, χωρίς να ανησυχούν για τη λίστα των διαδικτυακών φίλων που αποτελούν περιστασιακές γνωριμίες, οι οποίες έχουν συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια των ετών.

Μένει να δούμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =