αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Fall Forward»: Ο Denzel Washington δίνει 4+1 συμβουλές για να πετύχεις μεγάλα πράγματα στην ζωή σου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Fall Forward»: Ο Denzel Washington δίνει 4+1 συμβουλές για να πετύχεις μεγάλα πράγματα στην ζωή σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Denzel Washington είναι πετυχημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Κατάφερε να πετύχει τους περισσότερους μεγάλους στόχους που είχε θέσει στην ζωή του. Στο σύντομο βίντεο που θα δεις παρακάτω, παρουσιάζει 5 συμβουλές επιτυχίας. Ξεκινώντας με την αποτυχία. Όπως εξηγεί, δεν είναι κακό να αποτύχεις, αρκεί αυτό να σου δώσει ώθηση προς τα εμπρός. «Fall Forward», λέει πολλές φορές. Και παρουσιάζει παραδείγματα ανθρώπων που απέτυχαν αρκετές φορές, αλλά τελικά μόλις έφτασαν στην επιτυχία, έμειναν στην ιστορία. Και κανείς δεν θυμάται τις αποτυχημένες προσπάθειες τους.

«Δεν μπορώ να ζήσω την ζωή μου, με βάση το τι πιστεύουν οι άλλοι», λέει ο Denzel Washington.

Ναι, αυτή είναι η δεύτερη συμβουλή. Πάντα θα υπάρχουν οι απόψεις των άλλων. Όμως στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνεις αυτό που θες εσύ. Είναι επίσης σημαντικό να βάζεις στόχους, και να εργάζεσαι σκληρά για να τους πετύχεις. «Για να πετύχεις κάτι που ποτέ δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ δεν έκανες», συμπληρώνει ο γνωστός ηθοποιός. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Αυτό μπορεί να έρθει σε εσένα, αλλά αν δεν το αξιοποιήσεις, θα παραμένει πάντα σαν ένα «φάντασμα» δίπλα από το κρεββάτι σου, όπως λέει ο Denzel Washington.

Και αφού έχεις φτάσεις στην επιτυχία – έχοντας πιθανότατα αρκετά χρήματα- έχει σημασία το τι κάνεις με όλα αυτά που διαθέτεις. Το πως τα μοιράζεσαι με άλλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =