αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFacebook Protect: Πως πολλοί χρήστες κλειδώθηκαν… έξω από τα προφίλ τους

Facebook Protect: Πως πολλοί χρήστες κλειδώθηκαν… έξω από τα προφίλ τους

Tο Facebook έχει αρχίσει να στέλνει emails σε χρήστες, σχετικά με το Facebook Protect. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για ένα πρόγραμμα ασφάλειας για χρήστες που είναι πιο πιθανό να στοχεύσουν κακόβουλοι hackers, όπως είναι για παράδειγμα οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι δημοσιογράφοι και τα στελέχη κυβερνήσεων.

Το Facebook Protect, λοιπόν, θέλει να διαβεβαιώσει πως οι λογαριασμοί αυτοί είναι προστατευμένοι με μεθόδους όπως το two-factor authentication (2FA). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας πατώντας εδώ.

Πως πολλοί χρήστες κλειδώθηκαν… έξω από τα προφίλ τους

Πολλοί χρήστες που έλαβαν το εν λόγω email το θεώρησαν spam. Τελικά, το email που στάλθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου security@facebookmail.com δεν ήταν spam, όπως ενδεχομένως να πίστευαν πολλοί χρήστες που το αγνόησαν και έτσι το Facebook ξεκίνησε να κλειδώνει τους λογαριασμούς όσων δεν ακολούθησαν τα απαραίτητα βήματα για να ενεργοποιήσουν το Facebook Protect. Αφου η πλατφόρμα στο συγκεκριμένο email σου δίνει συγκεκριμένο dealine μέσα στο οποίο πρέπει να ενεργοποιήσεις το FB Protect.

Τσεκάρετε λοιπόν αν σας έχει έρθει ένα email σαν το παρακάτω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + twelve =