αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFacebook Groups: Σύντομα οι Group Experts θα έχουν το δικό τους έμβλημα

Facebook Groups: Σύντομα οι Group Experts θα έχουν το δικό τους έμβλημα

Το έχουμε ξανά πει εδώ στο It’s Possible: Τα Facebook Groups έχουν ανέβει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Και είναι λογικό. Αφού ο αλγόριθμος του Facebook τα προωθεί καλύτερα. Μέσα σε τέτοια Groups δημιουργούνται μεγάλες ή μικρότερες κοινότητες. Ανοίγουν συζητήσεις, οι χρήστες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και φυσικά ο κάθε ένας μπορεί να κάνει την δική του ανάρτηση.

Σύντομα έρχεται και μια ακόμα λειτουργία στα Groups. Τα εμβλήματα των Group Experts! Όπως σημειώνει το Facebook, σύντομα οι Group Experts θα έχουν το δικό τους έμβλημα. Με αυτό τον τρόπο ο διαχειριστής της κάθε Ομάδας, θα μπορεί να επιβραβεύει (χειροκίνητα) τα μέλη που έχουν την καλύτερη παρουσία και όσους έχουν χρήσιμες γνώσεις να προσφέρουν στην κοινότητα.

Έτσι λοιπόν, οι Experts του κάθε Group θα είναι πιο εύκολα ορατοί από τα υπόλοιπα μέλη της εκάστοτε Ομάδας. Και κάποιος θα μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτούς, να τους κάνει ερωτήσεις ή να σχολιάσει αναρτήσεις τους.

«Πιστεύουμε ότι οι Group Experts θα υποστηρίξουν τους διαχειριστές στην προώθηση ποιοτικών συνομιλιών και θα διευκολύνουν την ανακάλυψη πολύτιμου περιεχομένου, δημιουργώντας τελικά μια πιο ουσιαστική εμπειρία για τα μέλη», λέει το Facebook.

Τα συγκεκριμένα εμβλήματα (badges) είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και έχουν ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμα σε διάφορες Ομάδες. Σύντομα αναμένεται να τα δούμε και στην Ελλάδα.

>> Μπορείτε να γίνετε μέλη και στην Facebook Ομάδα του It’s Possible εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =