αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑFacebook Creators App: Αν θες να δημιουργείς περιεχόμενο στο FB, τότε το απόλυτο εργαλείο έφτασε για εσένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Facebook Creators App: Αν θες να δημιουργείς περιεχόμενο στο FB, τότε το απόλυτο εργαλείο έφτασε για εσένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Facebook το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως το βίντεο, είτε υπό τη μορφή πρωτότυπων σειρών, είτε από εκείνη της δημιουργίας social περιεχομένου (βλ. Vlogs, Top 10, Channels, κ.α.) αποτελεί το μέλλον της πλατφόρμας. Έχοντας πρόσφατα διαθέσει στους χρήστες του τα κατάλληλα εργαλεία τόσο για τη συμμετοχή τους στην υπηρεσία όσο και για το monetization του περιεχομένου τους, η εταιρία θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα. Αναφερόμαστε φυσικά στη διάθεση του Facebook Creators App, τη μία και μοναδική “στάση” για την παραγωγή πρωτότυπων βίντεο, τη ζωντανή μετάδοση, τη χρήση οπτικών εφέ, καθώς και την παρακολούθηση της ανταπόκρισης του κοινού σε αυτά (βλ. “Insights” Analytics).

Welcome to Facebook for Creators

Facebook for Creators is here! Find out how to turn that amazing thing you do into an even more amazing thing. Tap here to get inspired and learn more: www.facebook.com/creators

Posted by Facebook on Mittwoch, 15. November 2017

Η νέα εφαρμογή επιτρέπει μεταξύ άλλων το διαμοιρασμό του περιεχομένου και σε άλλες υπηρεσίες – πιθανότατα το Instagram και το Twitter – ενώ δίνει πρόσβαση σε ένα creative-kit που με τη σειρά του προσφέρει διάφορα stickers, frames, intros και outros με στόχο την παράδοση μιας πιο σταθερής εικόνας και αισθητικής που θα κάνει αυτομάτως το brand σας περισσότερο αναγνωρίσιμο. Τέλος, η καρτέλα ‘Κοινότητα’ σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το κοινό ή τους συνεργάτες σας, παρέχοντας ένα ενοποιημένο inbox για όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε σε Facebook, Instagram και Messenger.

Το Facebook Creators App βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στο iOS μέσω του App Store, παράλληλα της διάθεσης ενός διαδικτυακού portal, όπου δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να πάρουν συμβουλές για την δημιουργία περισσότερο “ανταγωνιστικών” βίντεο. Η διάθεση της εφαρμογής στην πλατφόρμα του Android αναμένεται να γίνει σύντομα.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =