αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑEstaff: Η ελληνική πλατφόρμα για επιχειρήσεις, που έχει εξαπλωθεί από την Ανταρκτική μέχρι το Λος Άντζελες

Estaff: Η ελληνική πλατφόρμα για επιχειρήσεις, που έχει εξαπλωθεί από την Ανταρκτική μέχρι το Λος Άντζελες

Τη δική της επιτυχημένη πορεία καταγράφει η ελληνική πλατφόρμα Estaff την οποία χρησιμοποιούν εταιρίες από περιοχές όπως η Ανταρκτική, μέχρι το Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια καινοτόμο πλατφόρμα, που βοηθά την επιχείρηση στην διαχείριση προσωπικού, όσο αναφορά τον χρόνο και παρουσία των εργαζομένων.

«Το κλειδί για μια υγιή επιχείρηση είναι η σωστή οργάνωση σε όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα που θα μπορούσαν να ανακόψουν την εύρυθμη λειτουργία της αλλά και την αναπτυξιακή της πορεία. Και από τη στιγμή που η επιτυχία και η καλή φήμη της είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, με τον ανθρώπινο παράγοντα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ο σωστός εργοδότης οφείλει να γνωρίζει καλά τα μέλη που αποτελούν την «ομάδα» του» τονίζει η Estaff.

Mετά την επιτυχημένη παρουσία του esurvey.gr στην ελληνική αγορά και την είσοδό του στις αγορές του εξωτερικού, το επόμενο βήμα για τον ομάδα της esurvey, περιλαμβάνει τη δημιουργία πλατφόρμας Διαχείρισης Προσωπικού σε που στηρίζεται στην απλότητα της χρήσης, στην καινοτομία και στην πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

Aπό την πλευρά του ο εργοδότης ή Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων μπορούν να βλέπουν οποιοδήποτε λεπτό της ημέρας από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet την αναλυτική εικόνα των εργαζομένων: ποια άτομα εργάζονται εκείνη τη στιγμή (online), σε ποιο γεωγραφικό σημείο, σε ποια θέση κτλ. Παράλληλα, η μισθοδοσία του κάθε εργαζόμενου αυτοματοποιείται καθώς μπορεί να υλοποιηθεί μέσω του estaff αφού υπάρχει πλήρης απεικόνιση ωρών – ημερών εργασίας ανά υπάλληλο.

Πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω;

Να εγκαταστήσετε απλώς ένα tablet με την εφαρμογή estaff που υπάρχει στο Google Play εντός της επιχείρησης.

Ο εργαζόμενος κατά την άφιξη του στην επιχείρηση, επιλέγει από την εφαρμογή το όνομα του και πληκτρολογεί τον προσωπικό του κωδικό.

Η εφαρμογή τραβάει φωτογραφία για την πιστοποίηση του εργαζομένου, στην αρχή και κατά τη λήξη της βάρδιας του, ο οποίος γνωρίζει εκ των προτέρων τη διαδικασία και έχει δώσει την συγκατάθεσή του όπως προβλέπεται από τους όρους χρήσης.

Κατά την διάρκεια της εργασίας, η επιχείρηση μπορεί να βλέπει ποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν, σε ποιο τομέα και περιοχές αλλά και πόση ώρα κάνουν διάλειμμα. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου και κυρίως σε εκείνες που διαθέτουν πολλά παραρτήματα και σημεία πώλησης.

Μπορούν να έχουν εικόνα των σημείων όπου η εταιρία έχει παρουσία σε πραγματικό χρόνο στην Ελλάδα η στο εξωτερικό. Είναι μια ιδανική επιλογή καθώς όλα γίνονται μέσω του cloud».

Ο κύριος Θοδωρής Σπηλιώτης CEO της ESURVEY δήλωσε: Είμαστε αισιόδοξοι, καθώς η πλατφόρμα έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην διαχείριση προσωπικού μέσω των καινοτομιών που προσφέρει. Είναι απλή στη χρήση της από την πλευρά του εργαζόμενου, αλλά και από την πλευρά του διαχειριστή που έχει πλήρη εικόνα για το προσωπικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από την πλατφόρμα esurvey και προσπαθούμε πάνω απ΄ όλα να δημιουργήσουμε κάτι που να είναι χρήσιμο και χρηστικό»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 7 =