αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑERTecho: Η ΕΡΤ φέρνει νέο app για να ακούς όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της

ERTecho: Η ΕΡΤ φέρνει νέο app για να ακούς όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της

Μετά το επιτυχημένο ERTFLIX, η ΕΡΤ επιχειρεί να συγκεντρώσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της σε μία ψηφιακή πλατφόρμα. Πρόκειται για τη νέα δωρεάν υπηρεσία ERTecho, που «εκπέμπει» -πιλοτικά στην αρχή- στη διεύθυνση www.ertecho.gr και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μια νέα εποχή από τη δημόσια τηλεόραση.

Εδώ και κάποιο διάστημα, όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και οι Τοπικοί Ραδιοσταθμοί, καθώς και τα νεοσύστατα webradios, αποκτούν το δικό τους ψηφιακό σπίτι, φιλικό προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή, με σύγχρονη αισθητική, υψηλής πιστότητας ήχο, αναλυτικό πρόγραμμα ανά σταθμό και με pop up player, ώστε να μπορεί να ακούει διαδικτυακά ο ακροατής τους αγαπημένους του σταθμούς.

Εκτός από τα «Προσεχώς», με τις προαναγγελίες των εκπομπών από όλα τα ραδιόφωνα, μπορεί ο ακροατής να περιηγηθεί στην κατηγορία «Μη χάσετε», έχοντας στη διάθεσή του ό,τι πιο ενδιαφέρον ακούστηκε το τελευταίο 48ωρο από το χώρο της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της ομογένειας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + four =