αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑError: Η πλατφόρμα για το «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»… βγήκε εκτός λειτουργίας

Error: Η πλατφόρμα για το «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»… βγήκε εκτός λειτουργίας

Εκτός λειτουργίας βρισκόταν έως τις 10:30 το πρωί η σελίδα και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον», δεύτερη μέρα της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των νοικοκυριών με κατοικίες στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτή προέκυψε μετά τις αποφάσεις της προηγούμενης εβδομάδας για υποβολή αιτήσεων με… δόσεις.

Σταδιακά τα τεχνικά προβλήματα δείχνουν να αποκαταστάθηκαν μετά τις 10:30.

Ωστόσο νωρίτερα, η ηλεκτρονική διεύθυνση exoikonomisi.ypen.gr δεν ήταν καν ορατή στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που ήθελαν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις και να στείλουν τα δικαιολογητικά για τη διεκδίκηση των ενισχύσεων ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών. Η πλατφόρμα και χθες αντιμετώπιζε προβλήματα, κοινώς… σερνόταν, με τους δικαιούχους που επιχειρούσαν να μπουν να έρχονται αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε δοκιμάστε να συνδεθείτε αργότερα».

Επίσης χθες το βράδυ, η σελίδα του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» είχε αναρτήσει μήνυμα που ενημέρωνε τους ηλεκτρονικούς επισκέπτες για εργασίες αναβάθμισης της πλατφόρμας.

Πάντως, σήμερα το πρωί η σελίδα δεν ήταν καν προσβάσιμη, ενώ χθες το βράδυ το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για ομαλή εξέλιξη της υποβολής αιτήσεων. Στο ίδιο δελτίο Τύπου αναφερόταν: «Περίπου 14.500 ενδιαφερόμενοι έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία, 6.500 βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ήδη περί τις 500 αιτήσεις έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα συνεχιστεί κανονικά το πρωί της Τρίτης…».

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =