αρχικηVIRAL«Epic Dream Job»: Εταιρία σε πληρώνει με 10.000 δολάρια για να κάνεις σκι, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για 2 μήνες

«Epic Dream Job»: Εταιρία σε πληρώνει με 10.000 δολάρια για να κάνεις σκι, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για 2 μήνες

Ξέρεις να κάνεις σκι ή snowboard; Σου αρέσει να ταξιδεύεις; Θα ήθελες να τα συνδυάσεις όλα αυτά για δύο μήνες, και να πληρωθείς με συνολικά 10.000 δολάρια; Κι όμως, αυτή η θέση εργασίας μόλις άνοιξε. Το Ski.com και η Epic Pass προσφέρουν την «Epic Dream Job».

Τι θα κάνει όποιος προσληφθεί: Θα ταξιδέψει στις καλύτερες πίστες σκι σε όλο τον κόσμο, με τα ταξίδια να έχει αναλάβει η United Airlines. Το project περιλαμβάνει συνολικά 7 χώρες, και 18 πίστες. Από τον Καναδά μέχρι τις Γαλλικές Άλπεις. Φυσικά, ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα πάρει δωρεάν έναν πλήρη εξοπλισμό σκι (από τις εταιρίες Helly Hansen, Rossignol, Oakley και GoPro), τον οποίο θα χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια των δύο μηνών.

Το σκέφτεσαι; Τότε μπορείς να κάνεις την αίτηση σου. Πως: Πρέπει να ανεβάσεις ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων στα social media, στο οποίο θα εξηγείς το γιατί είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος. Βάζοντας το hashtag #EpicDreamJob. Το deadline για τις αιτήσεις είναι στις 15 Οκτωβρίου 2018. Ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 του ίδιου μήνα. Ακόμα να πειστείς; Τότε δες και το εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Κι αν έχεις την απορία του «γιατί μια εταιρία να προσλάβει έναν… ταξιδιώτη σκιέρ;», η απάντηση με βάση αντίστοιχες dream jobs που έχουμε δει είναι μάλλον απλή: Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα έχει προφανώς υποχρέωση, ανάμεσα σε άλλα, να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την εμπειρία του στα social media ή στο site της εταιρίας. Και έτσι θα αποτελεί μια κινητή διαφήμιση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 4 =