αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑEntrepreneur.com: 9 ιδέες για να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα

Entrepreneur.com: 9 ιδέες για να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα

Ψάχνεις τρόπους για να κερδίσεις ένα επιπλέον χρήματα διατηρώντας παράλληλα την πρωινή δουλειά σου; Δεν είσαι μόνος. Είτε πρόκειται για εξόφληση χρέους, είτε απλώς θέλετε να έχετε λίγα περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε το εισόδημά σας.

Από online freelancing jobs μέχρι κλασικά παράλληλα projects, υπάρχουν αρκετές ιδέες που μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή σήμερα. Και να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα. Παρακάτω θα δεις 9 τέτοιες επιλογές. Οι εν λόγω ιδέες αποτελούν κομμάτι μίας μεγαλύτερης λίστας που δημοσίευσε το αμερικανικό Entrepreneur.com.

1. Πουλήστε αντικείμενα στο eBay, στο Craigslist ή στο Facebook Marketplace

Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα εάν είστε σε δύσκολη θέση είναι να πουλάτε αντικείμενα σε ιστότοπους όπως το eBay, το Craigslist ή το Facebook Marketplace. Οποιαδήποτε μεταχειρισμένα αντικείμενα, όπως έπιπλα, οικιακές συσκευές, συλλεκτικά αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο απλά δεν χρησιμοποιείτε και… μαζεύει σκόνη, μπορούν να πωληθούν στο διαδίκτυο για να κερδίσετε επιπλέον μετρητά.

2. Διαχειριστείτε τα social media μικρών επιχειρήσεων

Πολλές μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται έναν διαχειριστή social media. Απλά δεν έχουν τον χρόνο ή την τεχνογνωσία για να δημοσιεύουν διαρκώς σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το Snapchat ή το Twitter. Επικοινωνήσετε με μικρές επιχειρήσεις και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για μια μηνιαία χρέωση. Η διαχείριση ενός λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στο διαδίκτυο ανεξάρτητα από το πού ζείτε.

3. Πούλα υπηρεσίες μέσω Fiverr

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο It’s Posible, o Νώντας Καραβίας μας εξήγησε πως τα κατάφερε ο ίδιος. Είναι expert στο email marketing και το marketing automation, έχοντας καταφέρει να χτίσει το δικό του πελατολόγιο, με σημαντικά έσοδα. Και ξεκίνησε από το μηδέν. Σήμερα έχει αναπτύξει την «βεντάλια» των υπηρεσιών που προσφέρει και μας μίλησε για το πως μπορείς να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα χρησιμοποιώντας το Fiverr.

4. Online μαθήματα μέσω Skype

Μια άλλη δημιουργική ιδέα: Μπορείτε να εκπαιδεύσετε άτομα μέσω Skype, ανεξάρτητα από το πού ζείτε. Αυτό είναι υπέροχο, ειδικά αν είστε ψηφιακός νομάς και θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί να προσφέρει η τοπική αγορά εργασίας. Διδάξτε άτομα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έως το Ηνωμένο Βασίλειο, εάν ταξιδεύετε στην Ασία ή μια άλλη χώρα με χαμηλό κόστος ζωής σε όλο τον κόσμο.

5. Ξεκίνα ένα blog από το δωμάτιο σου

Εντάξει, δεν θα βγάλετε καλά χρήματα τόσο γρήγορα με ένα blog. Αλλά, εάν ξεκινήσετε ένα blog και προσφέρετε αξία, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα δικό σας εργαλείο που θα σας φέρνει χρήματα. Αυτή η ιδέα είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε παράλληλα με τη δουλειά σας, με λίγες ώρες εργασίας την εβδομάδα, αλλά πρέπει να παραμείνετε συνεπείς και να δημοσιεύετε εξαιρετικό περιεχόμενο τακτικά. Θυμήσου και το άρθρο: Πως να ξεκινήσεις το δικό σου blog από το δωμάτιο σου και να βγάλεις χρήματα μέσα στο 2023.

6. Γράψτε ένα ebook

Σκέψου να έχεις παθητικό εισόδημα που παρέχεται με τη δημιουργία ενός ebook. Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως το KDP και το CreateSpace ή το Amazon, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να πουλήσετε ένα ebook που δεν κοστίζει η παραγωγή του. Αφαιρώντας μεγάλο μέρος της προηγούμενης τριβής που χρειάστηκε για τη δημοσίευσή του.

7. Dog walker

Ένα μοντέλο που το είδαμε και στην Ελλάδα- ακόμα περισσότερο μέσα στα lockdowns. Σχεδόν ο καθένας μπορεί να πάει βόλτα σκύλους. Εάν ζείτε σε μια γειτονιά γεμάτη σκύλους, δημιουργήστε μερικά φυλλάδια στον υπολογιστή σας και ρίχτε τα στις πόρτες. Παρουσιάστε τον εαυτό σας ως dog waalker και πείτε την τιμή σας. Δημιουργήστε μια σταθερή ροή πελατών και η δουλειά θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου. Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις τα social media για να αναπτύξεις το πελατολόγιο σου.

8. Virtual assistant

Οι εικονικοί βοηθοί έχουν μεγάλη ζήτηση, αλλά έχει νόημα μόνο από εισοδηματικής άποψης εάν έχετε τον ελεύθερο χρόνο και είστε πολύ οργανωμένοι, επειδή ο φόρτος εργασίας μπορεί να συναγωνιστεί την εργασία πλήρους απασχόλησης. Επίσης μπορεί να γίνει remote.

9. YouTube tutorials

Αν και αυτός δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα, η δημιουργία tutorials στο YouTube μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, αρκεί αυτό που παραδίδετε να είναι ελκυστικό και να κρατά το ενδιαφέρον των ανθρώπων για αρκετό καιρό. Και είναι κάτι που μπορεί να σου φέρει παθητικό εισόδημα σε βάθος χρόνου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =