αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑEnd of season sales: Κλείσε τώρα διαφημιστικό banner στο It’s Possible με έκπτωση 35%

End of season sales: Κλείσε τώρα διαφημιστικό banner στο It’s Possible με έκπτωση 35%

Τι θα έλεγες να προβληθείς στην μεγάλη κοινότητα του It’s Possible, και μάλιστα με μειωμένη τιμή; Τώρα μπορείς να το κάνεις. Κλείσε το διαφημιστικό banner σου, στην θέση της επιλογής σου, με μεγάλη έκπτωση 35%. Η προσφορά ισχύει για όσους κλείσουν banner ενός μήνα (ή μεγαλύτερης διάρκειας) μέχρι το τέλος του 2019. Kαι μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Σημειώνεται, ότι όποιος κλείσει banner, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Τον τελευταίο μήνα (3 Νοεμ.- 3 Δεκεμ.) το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 112.493 μοναδικούς αναγνώστες και 215.974 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα.

Σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα, περίπου 8 στους 10 είναι άντρες. Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Κλείσε το διαφημιστικό banner σου σήμερα, για να επωφεληθείς από τις μειωμένες τιμές και να προβληθείς απευθείας στην κοινότητα του It’s Possible. Στείλε email στο itspossiblegr@gmail.com και μάθε αναλυτικές πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =