αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑEmirates: Ξεκίνησαν καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη

Emirates: Ξεκίνησαν καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη

Η Emirates ξεκίνησε στην 1η Ιουνίου τις καθημερινές της πτήσεις από την Αθήνα προς το Newark Liberty International Airport στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας ημερήσια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η σημασία της σύνδεσης αυτής είναι διττή, καθώς από τη μία προσφέρει την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν με ευκολία στις ΗΠΑ, παράλληλα όμως εξυπηρετεί και τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα των ΗΠΑ. Επιπροσθέτως, προσφέρεται βολική σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Σε μια συμβολική συνάντηση για την επανέναρξη των πτήσεων, παρευρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Αυτού Εξοχότης Sulaiman Al Mazroui, ο Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, κ. Khalid Al Zarooni, καθώς και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου. 

Με αφορμή την επανεκκίνηση της εξαιρετικά σημαντικής πτήσης ο Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα & την Αλβανία, κ. Khalid Al Zarooni, δήλωσε: “Στην Emirates είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επανεγκαθίδρυση της καθημερινής απευθείας σύνδεσης Αθήνας – Nέας Υόρκης και αισιόδοξοι για την ταχεία αποκατάσταση του δικτύου προορισμών μας. Μέσω της σύνδεσης της Ελλάδας και των Η.Π.Α. που προσφέρει η Emirates διευκολύνεται το ελληνικό εμπόριο και οι μετακινήσεις των καταναλωτών και υποστηρίζεται έμπρακτα ο τουρισμός.”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + three =