αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑElon Musk: «Φασιστικά» τα lockdowns

Elon Musk: «Φασιστικά» τα lockdowns

Για μια ακόμα φορά ο Elon Musk εμφανίστηκε… με άγριες διαθέσεις. Μπορεί η Tesla να ανακοίνωσε κέρδη για τρίτο διαδοχικό τρίμηνο, ωστόσο ο διάσημος δισεκατομμυριούχος ήταν έντονα επικριτικός απέναντι στα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στις ΗΠΑ -και σε πολλές χώρες του κόσμου- λόγω του Covid-19.

Ο Musk χαρακτήρισε τα περιοριστικά μέτρα «φασιστικά», κατά την διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης που έγινε με αφορμή τα αποτελέσματα της Tesla, όπως μεταδίδει το CNN. Μάλιστα, ο ίδιος παρομοιάζει τo lockdown με «βίαιη φυλάκιση ανθρώπων στα σπίτια τους».

«Θα το αποκαλούσα, ‘βίαιη φυλάκιση ανθρώπων στα σπίτια τους’ ενάντια σε όλα τα συνταγματικά τους δικαιώματα, κατά τη γνώμη μου, και παραβίαση των ελευθεριών των ανθρώπων με τρόπους που είναι φρικτοί και λάθος» είπε ο Elon Musk.

Όπως είναι λογικό, οι νέες δηλώσεις του Musk προκάλεσαν πολλά σχόλια στα social media. Με τον ίδιο να απαντά μέσω ενός αλλού Post του: «Ναι, ανοίξτε ξανά με προσοχή και την κατάλληλη προστασία, αλλά μην τους βάζετε όλους σε de facto κατ ‘οίκον περιορισμό».

Σε χτεσινή ανάρτηση του, ο Musk σημειώνει με μια φράση: «Ελευθερώστε την Αμερική τώρα». Μια σαφή αναφορά στα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν στην χώρα του. Σημειώνεται ότι ο ιδρυτής των Tesla, SpaceX και SolarCity έχει πάνω από 33.000.000 followers στο Twitter. Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό ότι κάθε μήνυμα του φτάνει άμεσα σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 17 =