αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑElon Musk: Ποτέ δεν είπα στον κόσμο να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Elon Musk: Ποτέ δεν είπα στον κόσμο να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί έχουν συνδέσει το όνομα του Elon Musk με τα κρυπτονομίσματα. Και ίσως όχι άδικα. Αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, μέσα από το Twitter όπου έχει εκατομμύρια ακόλουθους, έχει κατά καιρούς αναφερθεί σε διάφορα κρυπτονομίσματα. Επιρεάζοντας μάλιστα και τις τιμές τους.

Τώρα τα κρυπτονομίσματα είναι σε πτώση. Και πολλοί κατηγορούν τον Musk, κατηγορώντας τον πως παραπλάνησε τον κόσμο που έχασε τα χρήματά του. Έτσι, λοιπόν, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε τώρα στο Qatar Economic Forum, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τονίζοντας πως δεν είπε ποτέ ρητά σε κάποιον να πάει και να αγοράσει κρυπτονομίσματα.

«Δεν έχω πει ποτέ ότι ο κόσμος πρέπει να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα. Στην περίπτωση της Tesla, της SpaceX, και όσον αφορά εμένα προσωπικά, όλοι αγοράσαμε λίγο Bitcoin, αλλά είναι ένα μικρό ποσοστό των συνολικών περιουσιακών μας στοιχείων. Καθόλου σημαντικό.

Αγόρασα επίσης λίγο Dogecoin και η Tesla δέχεται Dogecoin για κάποια εμπορεύματα, ενώ και η SpaceX θα κάνει το ίδιο. Προσωπικά σκοπεύω να υποστηρίξω το Dogecoin, γιατί απλώς γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δεν είναι τόσο πλούσιοι και με έχουν ενθαρρύνει να αγοράσω και να υποστηρίξω το Dogecoin, επομένως ανταποκρίνομαι σε αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από το εργοστάσιο όταν περπατώ στην SpaceX ή στην Tesla. Μου ζήτησαν να υποστηρίξω το Dogecoin και το κάνω», σημείωσε ο Elon Musk.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =