αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑElon Musk ο τρομερός: Η Tesla είναι πλέον το πιο μεγάλο brand αυτοκινήτων στην Αμερική

Elon Musk ο τρομερός: Η Tesla είναι πλέον το πιο μεγάλο brand αυτοκινήτων στην Αμερική

Τον έναν στόχο μετά τον άλλο καταρρίπτει ο Elon Musk. Τώρα, έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο. Η Tesla, έγινε επίσημα η αυτοκινητοβιομηχανία με την μεγαλύτερη αξία στην Αμερική. Ξεπερνώντας την General Motors που μέχρι χτες, Δευτέρα, βρισκόταν στην πρώτη θέση. Ενώ πίσω της αφήνει και τη Ford.

Πλέον, η αξία της Tesla έχει ανέβει στα 51,1 δισ. δολάρια. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μια εβδομάδα μετά τις ανακοινώσεις της εταιρίας, που ανέφεραν ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 παρέδωσε 25.000 οχήματα, σημειώνοντας νέα αύξηση.

Ωστόσο, κάπου εκεί κρύβεται ένα παράδοξο (αλλά και εντυπωσιακό) στοιχείο. Μπορεί η Tesla να ξεπέρασε σε αξία τους μεγάλους ανταγωνιστές της, αλλά όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα που δημοσιεύει το αμερικανικό Recode.net, βρίσκεται πολύ πίσω σε ότι αφορά τις συνολικές ετήσιες πωλήσεις κατά το 2016.

Σκεφτείτε, τι θα γίνει στο μέλλον, όταν οι πωλήσεις της Tesla λογικά θα ανέβουν. Με την εταιρία να επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσεις στην αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =