αρχικηVIRALElon Musk: «Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες»

Elon Musk: «Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες»

Μια ακόμα ανάρτηση του Elon Musk έγινε viral στο Twitter. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τις πυραμίδες στην Αίγυπτο. Παρουσιάζοντας μια… διαφορετική εκδοχή για το πως δημιουργήθηκαν. «Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες προφανώς», έγραψε ο Musk. Το ποστ του έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες retweets και σχόλια.

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Προσκαλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες αλλά και να εξετάσετε τους τάφους των κατασκευαστών των πυραμίδων. Κύριε Musk, σας περιμένουμε», έγραψε η Ράνια Αλ Μάσατ, υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου, απατώντας στον Musk.

Στον Elon Musk απάντησε και ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ζαχί Χαουάς, αναφέροντας ότι το επιχείρημα του δισεκατομμυριούχου είναι μια «απόλυτη παραίσθηση». «Ανακάλυψα τους τάφους των χτιστών των Πυραμίδων, που δείχνουν σε όλους ότι οι κατασκευαστές ήταν Αιγύπτιοι και δεν ήταν σκλάβοι», δήλωσε ο Χαουάς, σύμφωνα με την EgyptToday.

Πάντως, αργότερα, ο Musk δημοσίευσε στο Twitter ένα link από το BBC History, για τη ζωή των χτιστών των Πυραμίδων, σχολιάζοντας «Αυτό το άρθρο του BBC παρέχει μια λογιστή περίληψη για το πώς έγινε».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =