αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑElon Musk: «Δείτε πως αλληλεπιδρά ο CEO της Airbnb με τους χρήστες στο Twitter»- Μια τακτική που μπορείς να εφαρμόσεις

Elon Musk: «Δείτε πως αλληλεπιδρά ο CEO της Airbnb με τους χρήστες στο Twitter»- Μια τακτική που μπορείς να εφαρμόσεις

Ο Elon Musk επαίνεσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Airbnb, Brian Chesky, επειδή χρησιμοποίησε το Twitter ως εργαλείο συλλογής feedback για την εταιρεία του.

«Τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε σχετικά με την Airbnb; Θα δώσουμε προτεραιότητα στις κορυφαίες προτάσεις σας», ρώτησε ο Chesky τους χρήστες την Παρασκευή – δύο ημέρες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε εκτεταμένες βελτιώσεις στην πλατφόρμα της. Εισήγαγε μια νέα λειτουργία μεταξύ άλλων, τα “Airbnb Rooms” – διαμονή δηλαδή σε ένα μεμονωμένο δωμάτιο σπιτιού.

Αφού συγκέντρωσε κάποια σχόλια, ο Chesky απαρίθμησε τις «κορυφαίες προτάσεις» και είπε ότι η εταιρεία θα εργαστεί πάνω σε αυτά και οι χρήστες μπορούν να περιμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις αυτό το καλοκαίρι.

Ο ιδιοκτήτης του Twitter το είδε. «Αυτό το είδος αλληλεπίδρασης με τους χρήστες είναι φοβερό», είπε ο Musk στην απάντησή του στο tweet του Chesky. «Οι άλλες εταιρείες θα πρέπει να το λάβουν υπόψη» συμπλήρωσε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − fourteen =