αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Elephone ετοιμάζει κινητό που θα έχει selfie κάμερα… στην πλάτη

H Elephone ετοιμάζει κινητό που θα έχει selfie κάμερα… στην πλάτη

Το απόλυτο trend φέτος είναι smartphones τα οποία έχουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Το λεγόμενο bezel-less design το είδαμε να υιοθετείται από μοντέλα όπως το Xiaomi Mi MIX, αλλά και ναυαρχίδες μεγάλων ονομάτων όπως LG G6 και Samsung Galaxy S8.

Τα περιθώρια τα οποία γίνονται όλο και μικρότερα δεν αφήνουν χώρο για κομμάτια όπως το κεντρικό κουμπί, το οποίο πλέον αφαιρείται, αλλά και την εμπρόσθια κάμερα.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να μην υιοθετήσουν το συγκεκριμένο design και η επόμενη που θέλει να μας εντυπωσιάσει με τα ανύπαρκτα περιθώρια είναι η Elephone, όπως σημειώνει το Techblog.gr.

Η Elephone δημοσίευσε μια εικόνα teaser που δείχνει το επάνω μέρος ενός smartphone, το οποίο δεν έχει χώρο για την selfie κάμερα. Η εταιρεία προτείνει έναν νέο δικό της τρόπο για την selfie κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη στην πλάτη και εμφανίζεται όταν την χρειαστείς.

Δυστυχώς δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία, αλλά αυτή φαίνεται πως θα είναι η ναυαρχίδα της, που λογικά δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 6 =