αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχει μια full-time δουλειά; Εδώ είναι 7 τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα το Σαββατοκύριακο

Έχει μια full-time δουλειά; Εδώ είναι 7 τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα το Σαββατοκύριακο

Έχεις μια full-time δουλειά αλλά ψάχνεις για ένα επιπλέον εισόδημα; Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Μπορεί να μην έχετε τεράστιες ευθύνες αν είστε στα 20s ή στα 30s σας. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να βγάλετε χρήματα για ορισμένους από τους τρέχοντες ή μελλοντικούς οικονομικούς σας στόχους. Και όπως θα σας πουν οι περισσότεροι έμπειροι εργαζόμενοι, ένας μισθός, ακόμη και όταν είναι εγγυημένος κάθε τέλος του μήνα, δεν είναι ποτέ αρκετός.

Αν λοιπόν έχεις οποιουσδήποτε οικονομικούς στόχους, μπορείς να τους φτάσεις με μια… money-making δραστηριότητα που θα κάνεις τα Σαββατοκύριακα. Τότε, δηλαδή, που δεν έχεις υποχρεώσεις για την καθημερινή δουλειά σου.

Εδώ είναι λοιπόν 7 τρόποι για να βγάλεις έξτρα εισόδημα το Σαββατοκύριακο. Οι συγκεκριμένες ιδέες αποτελούν κομμάτι μιας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το money254.

1# Μαθήματα

Είτε online, είτε με φυσική παρουσία. Ένας από τους τρόπους για να μετατρέψετε τις διδακτικές σας δεξιότητες σε μετρητά. Τα Σαββατοκύριακα είναι επίσης «φορτωμένα» για τους περισσότερους γονείς. Μερικοί θα ήταν ευτυχείς να έχουν κάποιον να απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά τους για λίγες ώρες, καθώς εκείνοι κάνουν προσωπικές δουλειές. Μπορείς να πληρώνεσαι ανά ώρα, με το ποσό που θα συμφωνήσεις. Και φυσικά μπορείς να δουλέψεις σε ευέλικτα ωράρια. Υπάρχουν επίσης και οι σχετικές πλατφόρμες όπου λειτουργούν ως marketplaces για τέτοιους επαγγελματίες.

2# Virtual Assistant

Ορισμένες θέσεις εργασίας εικονικού βοηθού είναι αρκετά απλές για να τις χειριστείτε το Σαββατοκύριακο και να βγάλετε ένα πρόσθετο εισόδημα. Εύκολες εργασίες, όπως το φιλτράρισμα των email και η διαχείριση ημερολογίου, μπορούν να σας βοηθήσουν αποκομίζετε χρήματα μέσα στα ΣΚ. Τα εξαιρετικά απασχολημένα στελέχη, περιστασιακά αναζητούν κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στον προγραμματισμό ραντεβού με πελάτες ή να κάνει ένα follow-up με τους πελάτες. Οι θέσεις εργασίας εικονικού βοηθού είναι ποικίλες, αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν είναι χρονοβόρες. Μπορείτε εύκολα να κάνετε διαχείριση αρχείων ή δημιουργία βάσης δεδομένων χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την καθημερινή σας εργασία.

3# Marketing Specialist

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τις δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ σε μετρητά. Τα λεγόμενα Marketing gigs , όπως το social media advertising, το paid influencer marketing και το affiliate marketing, μπορούν να είναι οικονομικά αποδοτικά. Να είστε προσεκτικοί πώς και σε ποιον προτείνετε αυτή τη δουλειά του Σαββατοκύριακου. Ας υποθέσουμε ότι εργάζεστε για μια εταιρεία μάρκετινγκ full-time. Θα ενοχλούσε τον τρέχοντα εργοδότη σας εάν παρείχατε «υπηρεσίες Σαββατοκύριακου» σε μια ανταγωνιστική εταιρεία; Είναι συνετό να εργάζεστε σύμφωνα με τους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας σας ενώ αναζητάτε οποιαδήποτε παράλληλη δουλειά το Σαββατοκύριακο, για να αποφύγετε τα συγκρουόμενα συμφέροντα.

4# Ασφαλιστής

Αυτή η δουλειά, σε αντίθεση με άλλες θέσεις εργασίας, εξαρτάται από την ικανότητά σας να βρίσκετε πελάτες για λογαριασμό μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Δεν βασίζεται στο να ξοδεύετε άπειρες ώρες σε μια εργασία. Το πλεονέκτημα της πώλησης ασφαλιστικών πακέτων είναι ότι μπορείς να το χτίσεις σταδιακά. Σχεδόν όλοι χρειάζονται έναν ή περισσότερους τύπους ασφάλισης στη ζωή τους. Εάν ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να κάνετε κρούσεις στα πιο κοντινά άτομα που γνωρίζετε. Μπορεί να είναι η οικογένεια και οι φίλοι, που μπορούν στη συνέχεια να σας συστήσουν αλλού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πεδίο στη βιομηχανία και να εστιάσετε αποκλειστικά σε αυτό. Είτε πρόκειται για ασφάλιση υγείας, ακινήτου ή οχήματος, θα μάθετε περισσότερα για αυτό και θα ξέρετε ακριβώς πού να αναζητήσετε πελάτες.

5# Μεσίτης Ακινήτων

Πολλοί άνθρωποι που αναζητούν ένα ακίνητο έχουν αρκετό χρόνο για να το δουν ή να συζητήσουν το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα ήταν επίσης βολικό για εσάς. Το κόλπο είναι να ορίσετε ευέλικτες ώρες για να συναντήσετε άτομα με διαφορετικά ωράρια. Για παράδειγμα, να είστε διαθέσιμος συγκεκριμένες ώρες, εάν κάποιος διανύει μεγάλη απόσταση για να δει ένα ακίνητο. Ακόμη και εκείνοι με πολυάσχολα προγράμματα, μπορεί να εξακολουθούν να θέλουν να δουν ένα οικόπεδο ή ένα κτίριο μέσα στο ΣΚ.

6# Brand Ambassador 

Το βλέπουμε συχνά στην εποχή μας. Αν έχεις χτίσει ένα κοινό στα social media ή αν έχεις καλές δεξιότητες στο μάρκετινγκ, μπορείς να προσπαθήσεις να γίνει ο Ambassador ενός Brand. Μπορεί να χρειαστεί να φορέσετε κάποια συγκεκριμένα ρούχα για να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα και την ταυτότητα του brand. ‘Η μπορεί να χρειαστεί να συμμετέχετε σε κάποια events. Υπάρχουν μια σειρά από ενέργειες μέσα από τις οποίες μπορεί να προωθηθεί μια υπηρεσία/ προϊόν. Και εσύ μπορείς να είσαι ο πρωταγωνιστής που θα βοηθήσει το «μήνυμα» να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

7# Βγάλε χρήματα από κάποιο χόμπι σου

Κι όμως, ίσως μπορείς να βγάλεις χρήματα από μία δραστηριότητα που ήδη κάνεις. Από κάποιο χόμπι σου δηλαδή. Αυτές οι άψογες δεξιότητες μαγειρικής, χειροτεχνίας ή γραφής μπορούν να σου αποφέρουν χρήματα τα Σαββατοκύριακα. Εσύ έχεις κάποιο χόμπι από το οποίο θα μπορούσες να βγάλεις χρήματα; Θυμήσου και το άρθρο: Επτά χόμπι από τα οποία μπορείς να βγάλεις χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 8 =