αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑE-LA-WON: Ένα ελληνικό ελαιόλαδο διακρίθηκε στην παγκόσμια κατάταξη EVOO WORLD RANKING 2018

E-LA-WON: Ένα ελληνικό ελαιόλαδο διακρίθηκε στην παγκόσμια κατάταξη EVOO WORLD RANKING 2018

Δημοσιεύτηκε ο κατάλογος EVOO WORLD RANKING 2018 που περιλαμβάνει τα ελαιόλαδα που βραβεύτηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς για την ποιότητά τους. Στην παγκόσμια κατάταξη των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων το E-LA-WON τιμήθηκε με την διάκριση “EVOO of the year 2018”. Αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση μετά τη χρυσή βράβευση της Νέας Υόρκης και την απονομή “World’s Best Olive Oils for 2018”. Ειδικοί και αναγνωρισμένοι γευσιγνώστες δοκίμασαν 9.522 δείγματα από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες.

Η παγκόσμια κατάταξη EVOO World Ranking δημιουργήθηκε για να προωθεί στους καταναλωτές τα πιο βραβευμένα ελαιόλαδα στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη περί τους 30 επίσημους διαγωνισμούς ποιότητας. Οι απονομές αφορούν όσα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα υπερβαίνουν τους 160 πόντους.

Είναι σημαντικό το ελληνικό ελαιόλαδο να πρωτοπορεί και να ανταγωνίζεται κορυφαίες χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία και να πλασάρεται στην 3η θέση. Η βιοποικιλότητα της χώρας μας αλλά και οι ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, καθώς και η μεθοδική προσέγγιση σ΄ όλα τα στάδια μέχρι το τελικό προϊόν των Ελλήνων παραγωγών, προσδίδουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στον ελληνικό “υγρό χρυσό”.

Όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης “η E-LA-WON σε πείσμα των καιρών και μέσα σε δυσοίωνες συνθήκες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύει προϊόντα και να δοκιμάζεται στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον με χαρακτήρα και να αποδεικνύει “μέταλλο νικητή” στις αγορές του κόσμου. Τα 50 και πλέον μετάλλια κοσμούν την πραγματική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων της εταιρείας μας, η οποία δεν παύει να δημιουργεί και να αναπτύσσει παράλληλα και νέα προϊόντα, όπως μονοποικιλιακά GMO Free μέλια, ελληνικά Pesto καθώς και new luxury σαπούνια”.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =