αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑE-band.gr, σαν να λέμε το LinkedIn όλων όσων ασχολούνται με τη μουσική

E-band.gr, σαν να λέμε το LinkedIn όλων όσων ασχολούνται με τη μουσική

Με δωρεάν εγγραφή, το e-band.gr φέρνει όλους όσοι έχουν σχέση με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σε ένα κοινό διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε με λίγα κλικ να βρίσκουν ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων, παράλληλα δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Το e-band.gr είναι μια νέα ιστοσελίδα που απευθύνεται σε Μουσικούς, DeeJays, Συγκροτήματα καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες / επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μουσικής.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες χρηστών, συγκεκριμένα:

Μουσικός. Για όλους τους μουσικούς, Τραγουδιστές/ίστριες, DeeJays, Συνθέτες, Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες.

Συγκρότημα. Για Συγκροτήματα και μουσικά σχήματα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής

Επιχείρηση. Για όλες τις σχετικές επιχειρήσεις π.χ. Studio Ηχογραφήσεων, Καταστήματα μουσικών οργάνων, Ηχολήπτες, Ωδεία, Bar / Live Stages, Ραδιοφωνικούς σταθμούς, Δισκογραφικές εταιρίες κτλ.

Ο χρήστης δημιουργεί ένα προφίλ δωρεάν στην σελίδα, που περιέχει στοιχεία όπως Νομό, Όργανο, Είδος Μουσικής καθώς και άλλες πληροφορίες για τον εαυτό του και δείγματα της δουλειάς του. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα, ώστε οι  μουσικοί  και συγκροτήματα που αναζητούν συνεργάτες να καταχωρούν την αγγελία τους μέσω της υπηρεσίας Αναζήτησης Συνεργατών όπου εμφανίζει την αγγελία μέσα στο αναλυτικό προφίλ και με γραφικά μέσα στην λίστα μελών.

Τώρα πια βρίσκεις εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνεις, βλέπεις το προφίλ και επικοινωνείς μέσα από την πλατφόρμα.

Επιπλέον, σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία «Εκδηλώσεις» όπου τα μέλη πανελλαδικά θα μπορούν να ανακοινώνουν τις εμφανίσεις τους και ο κάθε επισκέπτης του e-band.gr θα μπορεί να αναζητήσει εκδηλώσεις βάση κριτήριων όπως νομός και είδος μουσικής

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − thirteen =