αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑDrivaro: Ένα κοινωνικό δίκτυο για οδηγούς. Και είναι ελληνικό

Drivaro: Ένα κοινωνικό δίκτυο για οδηγούς. Και είναι ελληνικό

Το drivaro είναι μια πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα, ή αλλιώς μια κοινότητα, που επιχειρεί να συνδέσει τόσο τους οδηγούς μεταξύ τους, όσο και να τους φέρει σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη δικτύωσης των οδηγών, μέσα σε μια δυνατή κοινότητα αλλά και να τους βοηθήσει να βρουν ότι αναζητούν (βενζινάδικα, πρατήρια ανταλλακτικών) γρήγορα, δωρεάν και με ασφάλεια.

Οι χρήστες, όντας μέρος του drivaro μπορούν να φτιάξουν ένα προφίλ για κάθε όχημα τους, να δημοσιεύσουν στον τοίχο τους φωτογραφίες & βίντεο. Μπορούν επίσης να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλους οδηγούς, να αξιολογήσουν το όχημα τους και να βρουν το κατάλληλο συνεργείο ώστε να κλείσουν online ραντεβού.

Αντίστοιχα οι επαγγελματίες μπορούν να βάλουν την επιχείρηση σας στο drivaro και να συνδεθούν με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση τους μπορεί να εξυπηρετήσει. Μπορούν να ανοίξουν δωρεάν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα και να δώσουν  σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού. Αλλά κυρίως… να  προβάλλουν την σελίδα τους, δωρεάν, σε στοχευμένο κοινό!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =