αρχικηVIRALDream Job: Το «Amazon των εκατομμυριούχων» σε πληρώνει με 57.850 ευρώ για να διαμείνεις σε πολυτελή γιοτ

Dream Job: Το «Amazon των εκατομμυριούχων» σε πληρώνει με 57.850 ευρώ για να διαμείνεις σε πολυτελή γιοτ

Το να κάνεις ταξίδι για μια εβδομάδα πάνω σε ένα γιοτ, μπορεί να είναι οι διακοπές των ονείρων σου. Αλλά μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σου; Η απάντηση είναι ναι!

Η πλατφόρμα Hush Hush, γνωστή και ως το «Amazon των εκατομμυριούχων» είναι μια εταιρία με έδρα το Λονδίνο. Ένα marketplace στο οποίο θα βρεις πολυτελή είδη και υπηρεσίες. Τι αναζητά τώρα; Έναν «yacht tester». Θα προσλάβει δηλαδή έναν άνθρωπο ο οποίος θα διαμένει πάνω σε διάφορα πολυτελή γιοτ, και στην συνέχεια θα γράφει reviews για αυτά. Με σκοπό φυσικά να τα προμοτάρει όσο καλύτερα γίνεται και να πωληθούν.

Για κάθε ένα σκάφος στο οποίο θα μένει, ο tester θα λαμβάνει περίπου 1.157 ευρώ (1.000 Λίρες). Καθόλου άσχημα. Σημειώνεται ότι θα μένει στο κάθε σκάφος για μια εβδομάδα. Και στην συνέχεια θα παραθέτει το πόσο καλές υπηρεσίες έχει αυτό, ενώ θα περιγράφει όλη την εμπειρία που έζησε. Μάλιστα, όπως σημειώνει η εταιρία, ο tester θα ανέβει συνολικά σε 50 σκάφη. Άρα θα λάβει συνολικά περίπου 57.850 ευρώ!

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα απολαύσει όλες τις ανέσεις του σκάφους. Αλλά φυσικά, όπως σημειώνεται στη σχετική αγγελία, θα πρέπει να τσεκάρει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως π.χ. βρύσες και πρίζες, έτσι ώστε να σιγουρευτεί ότι όλα λειτουργούν σωστά. Μπορείς να κάνεις αίτηση εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + nineteen =