αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Νησί στις Μαλδίβες έβαλε αγγελία και αναζητά το νέο βιβλιοπώλη του

Dream Job: Νησί στις Μαλδίβες έβαλε αγγελία και αναζητά το νέο βιβλιοπώλη του

Για κάποιους σίγουρα είναι μία dream job: Νησί στις εξωτικές Μαλδίβες αναζητά το νέο βιβλιοπώλη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 13 Αυγούστου εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίσουν άριστα Αγγλικά, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο. Επίσης πρέπει να έχεις εμπειρία στην συγγραφή blogs ή newsletters. Ενώ είναι απαραίτητη και η δημιουργικότητα.

Ο τυχερός που θα επιλεγεί, θα πετάξει στις Μαλδίβες για να ενταχθεί στην ομάδα στις αρχές Οκτωβρίου, με την θέση να είναι 12μηνη.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, οι παθιασμένοι «βιβλιοφάγοι» μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τη θέση τού βιβλιοπώλη στο απομακρυσμένο νησί Kunfunadhoo στον Ινδικό Ωκεανό.

Μία από τις υποχρεώσεις του νέου βιβλιοπώλη είναι να κυκλοφορεί ανυπόδητος, καθώς δεν επιτρέπεται να φορά κανείς παπούτσια στο νησί.

«Το ήθος του νησιού είναι: όχι παπούτσια, όχι ειδήσεις. Ενθαρρύνουν τους επισκέψεις να επανασυνδεθούν με τη γη» αναφέρει ο Άλεξ ΜακΚουίν, εκπρόσωπος του Ultimate Library που διαχειρίζεται το βιβλιοπωλείο από κοινού με το θέρετρο Soneva Fushi, παράσχοντας συλλογές βιβλίων σε ξενοδοχεία, καταλύματα και ιδιωτικές κατοικίες στο νησί.

lightbox placeholder

Οι ιθύνοντες του εγχειρήματος θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες του νησιού, συνήθως ανθρώπους υψηλών εισοδημάτων κι απαιτήσεων, να αποσυνδέονται από τους ψηφιακούς τους κόσμους, να συνδέονται με τη φύση και να επιτρέπουν στους «ξυπόλητους μπάτλερ» να τους ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

Ο βασικός μισθός είναι 750 δολάρια μηνιαίως, ωστόσο, ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για το πόστο, θα μπορεί να βγάζει και έξτρα, προσφέροντας για παράδειγμα εργαστήρια ή μαθήματα σχετικά με βιβλία στους επισκέπτες.

Η διαμονή είναι φυσικά δωρεάν, όπως και όλα τα γεύματα της ημέρας. Ο νέος βιβλιοπώλης θα μπορεί να απολαμβάνει σπα, θαλάσσια σπορ, γυμναστήριο, αλλά και ιδιωτική παραλία όπως και το προσωπικό του θερέτρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 7 =