αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Θέλεις να γίνεις «δοκιμαστής σκι», με 30 δολάρια την ώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Σουηδία;

Dream Job: Θέλεις να γίνεις «δοκιμαστής σκι», με 30 δολάρια την ώρα και ένα δωρεάν ταξίδι στη Σουηδία;

Κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει αρκετές dream jobs εδώ στο It’s Possible. Αυτή που εντοπίσαμε τώρα μοιάζει επίσης εντυπωσιακή, και είναι ιδανική για τους χειμερινούς μήνες. Η εταιρία Tenson (ειδικεύεται στα χειμερινά ρούχα), αναζητά δύο ανθρώπους που θα δουλέψουν ως «ski gear testers». Θα πληρώνονται με 30 δολάρια την ώρα (!) και θα κάνουν σκι στο Idre Fjäll, στη Σουηδία.

Η κύρια ευθύνη των δύο σκιέρ θα είναι να «απολαμβάνουν το χρόνο τους στα βουνά», λέει η εταιρεία. Και θα δίνουν feedback σχετικά με τον εξοπλισμό που φορούν. Έτσι ώστε η Tenson να κάνει τις όποιες βελτιώσεις.

Οι δύο άνθρωποι που θα επιλεγούν, θα δουλεύουν σε βάρδιες των 4 ωρών. Και θα διαμένουν (δωρεάν) σε σπίτια κοντά στις χιονισμένες πλαγίες. Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Αφού το φαγητό θα είναι επίσης πληρωμένο. Ενώ οι δύο σκιέρ θα μπορούν να φέρουν και από έναν φίλο μαζί ο καθένας, για να είναι πιο ευχάριστη η διαμονή. Στο τέλος της συνεργασίας, θα κρατήσουν και τον εξοπλισμό.

Αν όλα αυτά σε έπεισαν, μπορείς να κάνεις την αίτηση σου εδώ μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται, ότι η εταιρία δεν ψάχνει απαραίτητα επαγγελματίες σκιέρ. Αφού την ενδιαφέρει να κάνει τις δοκιμές από την σκοπιά ενός «μη ειδικού» καταναλωτή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =