αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑDream Job: Ζητείται βιβλιοπώλης σε πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες- Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει

Dream Job: Ζητείται βιβλιοπώλης σε πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες- Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει

Εσύ, μια συλλογή από βιβλία για να διαβάζεις και να προτείνεις σε άλλους, και ο ήχος του ωκεανού. Αν αυτό το τοπίο σου φαίνεται μαγικό, τότε η dream job που μόλις άνοιξε, ίσως είναι για εσένα. Αφορά την θέση του «barefoot bookseller». Τι ακριβώς είναι αυτό; Θα είσαι βιβλιοπώλης στο Soneva Fushi, ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων στις Μαλδίβες. Φυσικά θα πληρώνεσαι, ενώ θα δουλεύεις σε ένα εξωτικό μέρος.

Το βιβλιοπωλείο που θα έχεις υπό την επίβλεψη σου, θα έχει αρκετά βιβλία τα οποία θα εστιάζουν κυρίως στις τέχνες, το design και το στιλ. Θα υπάρχουν επίσης βιβλία σχετικά με το φυσικό περιβάλλον στην περιοχή και την θαλάσσια ζωή. Στόχος του εγχειρήματος είναι οι ταξιδιώτες να ανακαλύψουν την μαγεία της ανάγνωσης. Άλλωστε, αυτή είναι μια δραστηριότητα την οποία πολλοί άνθρωποι ενσωματώνουν στα ταξίδια τους.

Η dream job για την οποία μιλάμε, έρχεται σε συνεργασία με την Ultimate Library, μια εταιρεία που κατασκευάζει εξατομικευμένες συλλογές βιβλίων για ξενοδοχεία, θέρετρα και ακόμη ιδιωτικά σπίτια σε όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος που θα επιλεχθεί εδώ, θα διοργανώνει επίσης κάποια workshops δημιουργικής γραφής.

«Αυτή είναι ίσως η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Πρέπει να σου αρέσει ο ήλιος, η θάλασσα, η άμμος και φυσικά τα βιβλία!», τονίζει ο CEO της εταιρείας, Philip Blackwell.

Θεωρείς ότι το ‘χεις; Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει. Μπορείς να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ρωτήσεις περισσότερες πληροφορίες στο hello@ultimatelibrary.co.uk. Και μην ξεχάσεις να επισυνάψεις και το βιογραφικό σου. Αν πάντως κάποιος από εσάς πάρει την θέση, μην ξεχάσει να μας στείλει μια σέλφι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + twelve =