αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 2.841 δολάρια τον μήνα για να ταξιδέψεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για 6 μήνες

Dream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 2.841 δολάρια τον μήνα για να ταξιδέψεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για 6 μήνες

Εάν ονειρεύεστε να ταξιδέψετε στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία με ένα βαν, τώρα είναι η ευκαιρία σας να… πληρωθείτε για να το κάνετε.

Όπως διαβάζουμε στο CNBC, η εταιρία Deel αναζητά να προσλάβει έναν «social media nomad» που θα συνεργαστεί με την ομάδα της εταιρίας για έξι μήνες για να παρουσιάσει τις λεπτομέρειες της remote «εργασίας από οπουδήποτε».

Και αυτό το άτομο θα τα κάνει όλα από το βαν του, το Deel Mobeel.

H εταιρία θα σας πληρώνει με 5.000 $ NZD (περίπου 2.841 $) το μήνα για να δημιουργείτε περιεχόμενο και να γίνετε το πρόσωπο του Deel Mobeel ενώ θα απολαμβάνετε όλα όσα έχουν να προσφέρουν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Επίσης προσφέρει: Ένα πλήρως επιπλωμένο βαν με όλα τα απαραίτητα για τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Πληρωμένη πτήση προς τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Ευέλικτο ωράριο εργασίας που πρέπει να συζητηθεί με τον υπεύθυνο της Deel. Ενώ οι απαραίτητες εγκρίσεις βίζας και εργασίας θα διεκπεραιωθούν από την Deel.

Το άτομο θα λαμβάνει επίσης 100 $ το μήνα ως μπάτζετ υγείας και ευεξίας και 30 $ το μήνα για μάθηση και ανάπτυξη.

Σύμφωνα με την σχετική αγγελία, ως «social media nomad» θα πρέπει μεταξύ άλλων να δημιουργείτε και ανεβάζετε τακτικά περιεχόμενο που σχετίζεται με το ταξίδι σας, στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων της Deel, καθώς και στα δικά σας προφίλ. Επίσης θα πρέπει να δείξετε στο κοινό το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα Deel, συμπεριλαμβανομένου του πώς είναι να εργάζεστε και να πληρώνεστε μέσω της Deel. Επίσης θα κάνετε συναντήσεις με άλλους remote εργαζόμενους και συνεντεύξεις με πελάτες της Deel.

Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν Αγγλικά, σε προφορικό και γραπτό λόγο.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 11 Οκτωβρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =