αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.500 δολάρια για να… κοιμηθείς- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Dream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.500 δολάρια για να… κοιμηθείς- Που μπορείς να κάνεις αίτηση

Αυτή σίγουρα είναι dream job για κάποιους. Η εταιρία EachNight.com αναζητά άτομα για να τα πληρώσει και να… κοιμούνται. Ναι, καλά διάβασες.

Και γιατί θέλει να κάνει κάτι τέτοιο; Όπως σημειώνει η εταιρία, στόχος είναι να κάνει τις σχετικές δοκιμές, και να δει στην πράξη τα θετικά και τα αρνητικά που έχει ο κάθε τύπος ύπνου. Και για να κάνει αυτές τις δοκιμές χρειάζεται κάποιους «Nap Reviewers». Σε αυτή τη φάση η εταιρία θα μισθώσει 5 άτομα. Τι θα κάνουν αυτοί; «Η ομάδα των ‘Nap Reviewers’ θα πρέπει να είναι έτοιμη να ξεκινήσει αμέσως τη δουλειά της, και να δεσμευτεί ότι θα κοιμάται καθημερινά κάποιες ώρες για 30 ημέρες. Οι υποψήφιοι πρέπει να μπορούν να κοιμούνται μόνοι κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για να διασφαλίσουν ότι ο ύπνος τους θα είναι ανενόχλητος», σημειώνεται στη σχετική αγγελία.

Κατά την διάρκεια των 30 ημερών, οι Nap Reviewers θα λάβουν μέρος σε διάφορες δοκιμές, έτσι ώστε να διαπιστωθεί, για παράδειγμα, η καλύτερη διάρκεια ύπνου για να νιώσει κάποιος ανανεωμένος, αλλά και να εξετασθεί η επίδραση του ύπνου στην μνήμη ή την παραγωγικότητα ενός ανθρώπου. Ανάμεσα σε κάθε δοκιμή θα υπάρχουν και τα σχετικά video calls με τους ανθρώπους της εταιρίας.

Αιτήσεις μπορούν να κάνουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, με μόνη προϋπόθεση να μιλούν και να γράφουν Αγγλικά, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν τα reviews των ύπνων τους και να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να είναι άνω των 18 ετών.

Το καλύτερο: Κάθε ένας από τους Nap Reviewers θα πάρει ως χρηματική αμοιβή 1.500 δολάρια, για την «δουλειά» του αυτές τις 30 ημέρες. Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου ως τις 31 Μαΐου εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο