αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.300 δολάρια για να τεστάρεις κρεβάτια σε 5αστερα ξενοδοχεία

Dream Job: Εταιρία σε πληρώνει με 1.300 δολάρια για να τεστάρεις κρεβάτια σε 5αστερα ξενοδοχεία

Πως θα σου φαινόταν κοιμηθείς σε 5αστερα ξενοδοχεία και μάλιστα να… πληρωθείς για αυτό; Κι όμως αυτό το σενάριο είναι απολύτως πραγματικό. Η Tielle Love Luxury, μια πολυτελής εταιρία σεντονιών, αναζητά το τέλειο άτομο για να δοκιμάσει τα κρεβάτια σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Αγγλία.

Όπως μεταδίδει το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure, αυτός που θα επιλεγεί θα κληθεί να μείνει για μία νύχτα σε κάθε ένα από τα πέντε ξενοδοχεία που επέλεξε η εταιρεία και στη συνέχεια να αναφέρει την εμπειρία του.

Φυσικά ο «δοκιμαστής κρεβατιών» θα διαμείνει στα ξενοδοχεία χωρίς να πληρώσει. Ενώ για την δουλειά που θα κάνει θα λάβει 1.300 δολάρια ως αμοιβή. Συν 661 δολάρια για την κάλυψη των εξόδων ταξιδιού.

Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του ταξιδιού του και οι διαμονές μίας νύχτας θα προγραμματιστούν το 2021 σε ημέρες που θα εξυπηρετούν τόσο το εκάστοτε ξενοδοχείο όσο και για τον υποψήφιο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εδώ την αίτηση τους ως τις 10 Δεκεμβρίου 2020. Να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 16 ετών και να είναι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =