αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream job: Εταιρία πληρώνει με 30 δολάρια την ώρα, για να τρως καραμέλες

Dream job: Εταιρία πληρώνει με 30 δολάρια την ώρα, για να τρως καραμέλες

Αν η dream job για εσένα είναι να κάθεσαι και να τρως πολλά γλυκά, τότε η παρακάτω αγγελία σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Η εταιρία Candy Funhouse θέλει να προσλάβει μερικούς «Candyologists».

Τι ακριβώς θα κάνουν αυτοί; Με απλά λόγια θα δοκιμάζουν τις καραμέλες που έχει φτιάξει η εταιρία. Όλα αυτά γιατί η εταιρία αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη σειρά καραμελών στην ιστορία της, και μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλει να δει ποιες καραμέλες είναι οι καλύτερες για να βγουν άμεσα στην αγορά.

Η σειρά θα περιλαμβάνει 10 καραμέλες, αλλά θα πρέπει πρώτα να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα… από εκατοντάδες επιλογές.

Εάν θέλετε τη δουλειά, θα πρέπει να έχετε «ενθουσιασμό και προθυμία να δοκιμάσετε προϊόντα ζαχαροπλαστικής» και «να λάβετε υπόψη πτυχές της γεύσης, της υφής και της ποιότητας». Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψετε μια σύντομη περιγραφή δύο προτάσεων για κάθε προϊόν που δοκιμάσατε. Οι κριτικές σας είναι επίσης πιθανό να αναρτηθούν στο website και στα social media της εταιρίας.

Πάμε και στο οικονομικό κομμάτι. Ναι, η εταιρία πληρώνει για αυτή τη δουλειά. Συγκεκριμένα δίνει 30 δολάρια την ώρα για όσους αποφασίσουν να μπουν full-time. Ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για part-time εργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους ως τις 15 Φεβρουαρίου 2021. Εδώ για τις full-time θέσεις και εδώ για τις part-time. Σημειώνεται ότι για να υποβάλει κάποιος αίτηση, πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και πρέπει να είναι πολίτης των ΗΠΑ ή του Καναδά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =