αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑDream Job: Εταιρία κρασιού σου δίνει 10.000 δολάρια, για να κάνεις πολυτελείς διακοπές και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο ίντερνετ

Dream Job: Εταιρία κρασιού σου δίνει 10.000 δολάρια, για να κάνεις πολυτελείς διακοπές και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο ίντερνετ

Ένας τυχερός λάτρης του ροζέ κρασιού έχει τη δυνατότητα να ζήσει μια εμπειρία ζωής: να κάνει διακοπές στα νότια της Γαλλίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα και να γίνει ένας “rose influencer ” για το brand “Rosé All Day”.

Αυτός που θα επιλεγεί θα λάβει 10.000 δολάρια και θα σταλεί για ένα πολυτελές ταξίδι στο νότο της Γαλλίας για να ζήσει στο château της επιχείρησης στην περιοχή Languedoc. Η δουλειά του θα είναι να δημιουργεί περιεχόμενα σχετικά με το αγαπημένο του ροζέ ποτό.

Σε ένα δελτίο τύπου, η Rosé All Day είπε ότι ο επιλεγμένος influencer θα επιφορτιστεί με τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας στο γιγάντιο αρχοντικό του Rosé All Day με στόχο ‘for art directing, staging, and of course drinking’.

Οι αιτήσεις για την εργασία ανοίγουν στις 8 Ιουνίου, που είναι κοινώς γνωστή ως η Εθνική Ημέρα του Ροζέ Κρασιού και κλείνουν στις 2 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το Krasiagr.com.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να υποβάλετε αίτηση είναι να δημοσιεύσετε κάτι εντυπωσιακό στο Instagram σχετικά με το ροζέ κρασί και να ταγκάρετε την εταιρία #roseAllDay @rose_all_day.

Οι κριτές από το Rosé All Day θα επιλέξουν πέντε φιναλίστ, οι οποίοι στη συνέχεια θα έχουν την εντολή να δημιουργήσουν μία ακόμα εικόνα πριν επιλεγεί ο τελικός influencer.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 13 =