αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Εταιρία δίνει 2.500 δολάρια για να δεις 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Dream Job: Εταιρία δίνει 2.500 δολάρια για να δεις 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Για κάποιους μπορεί να είναι dream job. Για κάποιους άλλους όχι. Η Αγγελία έχει ως εξής: Εταιρία αναζητά κάποιον για να δει 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες μέσα σε 25 ημέρες. Και δίνει αμοιβή 2.500 δολάρια.

Ναι, καλά διάβασες. Αυτό προσφέρει η reviews.org. Πρόκειται για την θέση του Chief Holiday Cheermeister. Η λίστα με τις ταινίες που πρέπει να δει το άτομο που θα επιλεγεί, περιλαμβάνει από το «Miracle on 34th Street», το «Polar Express» και το «Elf» μέχρι το «Holiday», το «When Harry Met Sully», το «Sleepless Seattle», το «Die Hard» και το «Love Actually».

Αφού ολοκληρώσεις τις 25 ταινίες, θα πρέπει να συμμετέχεις σε μια έρευνα και να παραθέσεις την γνώμη σου για κάθε μια από αυτές.

Πέρα από τα 2.500 δολάρια, θα λάβεις gift cards για συνδρομές στις κορυφαίες πλατφόρμες streaming (Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Apple TV+ and Hallmark Movies Now).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ ως τις 6 Δεκεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν άδεια εργασίας στις ΗΠΑ- άσχετα αν αυτή τη στιγμή διαμένουν σε άλλη περιοχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 1 =