αρχικηVIRALDream Job: Εταιρία αναζητά «ξυπόλητο βιβλιοπώλη» για πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Dream Job: Εταιρία αναζητά «ξυπόλητο βιβλιοπώλη» για πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Εναν εραστή της λογοτεχνίας, έναν άνθρωπο που αγαπά τα ταξίδια αναζητά η Ultimate Library, μια εταιρεία με «συλλεκτικές» συλλογές βιβλίων στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνεργάζεται με ξενοδοχεία και θέρετρα, προκειμένου να καλύψει μία θέση εργασίας σε βιβλιοπωλείο στις Μαλδίβες.

Ο επιλαχών θα σταλεί στο πανέμορφο θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλδίβες για να είναι ο «ξυπόλητος βιβλιοπώλης», όπως τον χαρακτηρίζει. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία ψάχνει να καλύψει τη θέση, καθώς το pop-up βιβλιοπωλείο άνοιξε επίσημα τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Lonely Planet.

Το βιβλιοπωλείο θα ανοίξει ξανά τον Οκτώβριο και θα χρειαστεί ένας ολοκαίνουργιος καταστηματάρχης για να περάσει έστω και προσωρινά τις ημέρες του σε γαλαζοπράσινα νερά και, χρυσαφένιες παραλίες και θέρετρα πολυτελείας τα οποία μπορεί να απολαμβάνει όταν δεν δουλεύει.

Οι απαιτήσεις της δουλειάς

Ο επιλαχών θα βοηθάει τους φιλοξενουμένους να καλύψουν όλες τους ανάγκες γύρω από τα βιβλία. Οχι μόνο να διαλέξουν τι θα διαβάσουν αλλά διοργανώνοντας workshops και διάφορα events. Σύμφωνα με το Lonely Planet, η Ultimate Library αναζητά κάποιον με πάθος για ανάγνωση και γνώση της λογοτεχνίας, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και κάποιος που να μπορεί να γράψει ένα blog σχετικά με την εμπειρία του.

Γνώσεις στη φωτογραφία και τη διδασκαλία θα θεωρηθούν πλεονέκτημα, ενώ το «ξυπόλυτος» δεν είναι απαραίτητο! Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 1η Σεπτεμβρίου. Εάν σας ενδιαφέρει τσεκάρετε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα «barefootbookseller».

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + twelve =