αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Εταιρία αναζητά άτομο για να παρακολουθήσει χριστουγεννιάτικες ταινίες και να πληρωθεί με 2.500 δολάρια

Dream Job: Εταιρία αναζητά άτομο για να παρακολουθήσει χριστουγεννιάτικες ταινίες και να πληρωθεί με 2.500 δολάρια

Μία dream job… μόλις άνοιξε. Η CableTV, προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα άτομο να παρακολουθήσει 25 ταινίες εντός 25 ημερών, και να πληρωθεί με 2.500 δολάρια!

Το άτομο που θα επιλεγεί θα πρέπει να «βυθιστεί» στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να παρακολουθήσει έναν μαραθώνιο ταινιών, όπως το «Home Alone» και το «Elf», ο οποίος θα πρέπει να αξιολογήσει τις ταινίες βάσει κριτηρίων νοσταλγίας, ζεστασιάς της αφήγησης και το επίπεδο της γιορτινής χαράς.

Η εταιρεία προσφέρει στον υποψήφιο πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix, το Hulu, το Disney+, το Amazon Prime, το HBO Max, το Apple TV+ και το Hallmark Movies Now, προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλη γκάμα από γιορτινές ταινίες, αξιολογώντας επίσης την εμπειρία τους από τις υπηρεσίες,  σχετικά με το πόσο φιλικές προς τον χρήστη, την επιλογή των εορταστικών ταινιών τους και τυχόν τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας εδώ, το αργότερο έως και να πραγματοποιήσετε την αίτησή σας το αργότερο έως την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Θα πρέπει να είστε από 18 ετών και άνω και κάτοικος ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =