αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Αυτό το πολυτελές Resort στις Μαλδίβες αναζητά κάποιο να πουλά βιβλία στην παραλία

Dream Job: Αυτό το πολυτελές Resort στις Μαλδίβες αναζητά κάποιο να πουλά βιβλία στην παραλία

Ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες καλεί τους λάτρεις της λογοτεχνίας να περάσουν έξι μήνες στις αμμώδεις ακτές του με αντάλλαγμα… τη λειτουργία του βιβλιοπωλείου του καταλύματος.

Το Soneva Fushi είναι ένα οικολογικό θέρετρο και spa που βρίσκεται στις Μαλδίβες. Γνωστό για τα πολυτελή καταλύματά του, συμπεριλαμβανομένων των νέων βιλών πάνω από το νερό, το Soneva Fushi άνοιξε ξανά την 1η Σεπτεμβρίου μετά το κλείσιμο για αρκετούς μήνες λόγω της πανδημίας.

Τώρα, το θέρετρο ενεργοποιεί επίσης το δημοφιλές πρόγραμμα «Barefoot Bookseller», μέσω του οποίου θα προσλάβει έναν τυχερό «βιβλιοφάγο» για τη διαχείριση του βιβλιοπωλείου της επιχείρησης. Όποιος επιλεγεί θα πρέπει επίσης να καταγράψει την εμπειρία του στο ιστολόγιο του καταστήματος και στον ειδικό λογαριασμό Instagram.

Οι ικανότητες στο γράψιμο και στην φωτογραφία είναι απαραίτητες. Ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν και να γράφουν άψογα Αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν και να κάνουν αίτηση μέσω της online φόρμας, μέχρι σήμερα 30 Σεπτεμβρίου. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν remote.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =