αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Αναζητούνται 2 άτομα για να εργαστούν σε φάρο- πανδοχείο, σε ειδυλλιακό νησί, με αμοιβή 130.00 δολαρίων

Dream Job: Αναζητούνται 2 άτομα για να εργαστούν σε φάρο- πανδοχείο, σε ειδυλλιακό νησί, με αμοιβή 130.00 δολαρίων

Κατά καιρούς έχουμε γράψει για αρκετές dream jobs. Αυτή για την οποία θα μιλήσουμε τώρα, είναι σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες. Και δεν είναι τυχαίο ότι τράβηξε ακόμα και το βλέμμα του CNN– από εκεί την εντοπίσαμε και εμείς.

Ποια είναι τα δεδομένα: Ζητούνται δύο άτομα για να διαμείνουν και να εργαστούν σε ιστορικό φάρο (φωτο) που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό νησί στον κόλπο του San Pablo. Στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Και αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς θα κάνεις σε έναν φάρο, να σου πούμε ότι ο συγκεκριμένος έχει μετατραπεί σε πανδοχείο, διαθέτει 5 δωμάτια και δέχεται επισκέπτες.

Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι η θέση προσφέρει αμοιβή 130.000 δολαρίων συνολικά (άρα 65 χιλ. δολάρια για το κάθε άτομο). Στόχος είναι να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες και φυσικά ο ιστορικός φάρος να παραμένει συνεχώς ανοιχτός.

Ο ιστότοπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας, East Brother, περιγράφει την επίσκεψη στον φάρο ως «μια περιπετειώδη υπαίθρια εμπειρία». Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο σημείο γίνεται μόνο με βάρκα. Άρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης σκάφους. Ενώ θα πρέπει επίσης να διαθέτουν εμπειρία στο πεδίο της φιλοξενίας. 

Αν πάντως θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου και να κάνεις την αίτηση σου για τη θέση, μπορείς να το κάνεις ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =