αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘες να κάνεις διακοπές στην Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Κάνε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα

Θες να κάνεις διακοπές στην Ιταλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Κάνε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα

Εάν σας ενδιαφέρει να ταξιδέψετε στην Ιταλία και να εργαστείτε εθελοντικά για λογαριασμό μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης, τότε μπορείτε να κάνετε τώρα αίτηση μέσω του προγράμματος European Solidarity Corps, που σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε εθελοντισμό για διάστημα 1,5 μήνα, με όλα σας τα έξοδα πληρωμένα, στην ορεινή περιοχή της ακτής Αμάλφι.

Οι εθελοντές:

  • Θα συνεργαστούν με έναν τοπικό μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό.
  • Θα δουλέψουν μαζί με άλλους εθελοντές από όλη την Ευρώπη σε δραστηριότητες στη φύση.
  • Θα γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό, να έρθουν σε επαφή με τους ντόπιους και να μοιραστούν στοιχεία του δικού τους πολιτισμού.
  • Θα  προωθήσουν την αλληλεγγύη

Καλύπτεται στο 100% η διαμονή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται ποσό των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος που ορίζει το πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps. Επίσης καλύπτεται η διατροφή και χορηγείται μηνιαίο επίδομα (pocket money).

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί σε κατασκηνωτικό πλαίσιο σε σχολείο του χωριού Gete, Tramonti. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπνόσακο και πετσέτες, ενώ με την επιτυχή λήξη του προγράμματος παρέχεται το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Youthpass.

Η θέση αφορά νέους 18 έως 30 ετών. Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ. Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 2 =