αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑDevelopers από τη Θεσσαλονίκη λανσάρουν το δικό τους video game (ΒΙΝΤΕΟ)

Developers από τη Θεσσαλονίκη λανσάρουν το δικό τους video game (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο adventure game αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από Έλληνες δημιουργούς. Η ομάδα Noema Games από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το Teaser Trailer για το Aurora: The Lost Medallion – The Cave. Το βιντεοπαιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των point-and-click adventure games, συμπεριλαμβάνει γρίφους και μια μοναδική ιστορία της οποίας τα γεγονότα παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το Teaser Trailer, το βασικό θέμα της Demo έκδοσης θα είναι το πολυαγαπημένο παιχνίδι των παιδιών το κρυφτό. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον παγωμένο πλανήτη Eedor και συγκεκριμένα σε μια σπηλιά κάτω από την επιφάνεια του. Η πρωταγωνίστρια μας, η Aurora έχει ως στόχο να ανακαλύψει τις ρίζες της και τα μυστικά που κρύβει η σπηλιά.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την μηχανή γραφικών Unity, οτιδήποτε μπορούμε να δούμε οπτικά είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και φυσικά είναι πλούσιο σε ήχους και voice over. Επιπλέον, το τελικό παιχνίδι υπόσχεται τουλάχιστον 12 ώρες απολαυστικού gameplay γνωρίζοντας σταδιακά την μοναδική ιστορία του Aurora: The Lost Medallion.

Η μικρή ομάδα από τη Θεσσαλονίκη αναπτύσσει τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, έχοντας συμμετάσχει στο παρελθόν στο κορυφαίο event για Adventure Games το AdventureX όπου απέσπασε και σχετική διάκριση έχοντας επιλεγεί μεταξύ των άλλων υποψηφίων. Η ανάπτυξη προχωράει συνεχώς, θέτοντας ως επόμενο στόχο την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης.

Η δοκιμαστική έκδοση του Aurora: The Lost Medallion – The Cave θα κυκλοφορήσει σύντομα επιτρέποντας στους παίκτες να γνωρίσουν το σύμπαν της Aurora, δωρεάν μέσω μιας πολύ μοναδικής περιπέτειας. Προσθέστε το παιχνίδι στην Steam Wishlist σας για να μην χάσετε την κυκλοφορία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 1 =